دانلود مقاله تحلیل فضایی و پهنه بندی جرایم شهری زنجان با استفاده از سامانه ی اطلاعات جغرافیایی GIS (مورد مطالعه: بزه ایجاد مزاحمت خیابانی) با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تحلیل فضایی و پهنه بندی جرایم شهری زنجان با استفاده از سامانه ی اطلاعات جغرافیایی GIS (مورد مطالعه: بزه ایجاد مزاحمت خیابانی) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیل فضایی و پهنه بندی جرایم شهری زنجان با استفاده از سامانه ی اطلاعات جغرافیایی GIS (مورد مطالعه: بزه ایجاد مزاحمت خیابانی) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تحلیل فضایی و پهنه بندی جرایم شهری زنجان با استفاده از سامانه ی اطلاعات جغرافیایی GIS (مورد مطالعه: بزه ایجاد مزاحمت خیابانی) با word :
دانلود مقاله تحلیل فضایی و پهنه بندی جرایم شهری زنجان با استفاده از سامانه ی اطلاعات جغرافیایی GIS (مورد مطالعه: بزه ایجاد مزاحمت خیابانی) با word که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1388 در فصل نامه جغرافیایی چشم انداز زاگرس از صفحه 133 تا 147 منتشر شده است.
نام: تحلیل فضایی و پهنه بندی جرایم شهری زنجان با استفاده از سامانه ی اطلاعات جغرافیایی GIS (مورد مطالعه: بزه ایجاد مزاحمت خیابانی)
این مقاله دارای 15 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پهنه بندی بزهکاری
مقاله بخش مرکزی
مقاله سامانه اطلاعات جغرافیایی
مقاله شهر زنجان
چکیده و خلاصهای از مقاله:
وقوع بزهکاری از جمله معضلات مهم شهر زنجان در مقطع کنونی است. این پدیده نامطلوب بیش از همه زندگی و سلامت شهروندان را در معرض خطر قرار داده است و دستگاه قضایی و انتظامی را به چالش کشیده است. تحلیل جغرافیایی بزهکاری در محدوده شهر زنجان با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی موضوع پژوهش حاضر است و مورد پژوهش وقوع بزه ایجاد مزاحمت خیابانی انتخاب شده است. به منظور تحلیل فضایی و پهنه بندی بزه مورد پژوهش روش تطبیقی، تحلیلی و آزمون های آماری گرافیک مبنا به کار گرفته شده است. شاخص مرکز میانگین، بیضی انحراف معیار، شاخص نزدیک ترین همسایه و آزمون تخمین تراکم کرنل آزمون های مورد استفاده بوده است. داده های پژوهش به روش تمام شماری از طریق نیروی انتظامی استان و پرونده های جرایم تشکیل شده در کلانتری های شهر طی یک سال گردآوری شده است. یافته های پژوهش از پهنه بندی خوشه ای و شکل گیری کانون های جرم خیز ایجاد مزاحمت خیابانی در خیابان های سعدی، امیر کبیر، پایانه هفت تیر و به ویژه در بخش مرکزی حکایت دارد.
- ۹۵/۰۸/۲۰