دانلود مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر روی برخی از خصوصیات کیفی چغندر قند در سطوح مختلف تنش خشکی با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر روی برخی از خصوصیات کیفی چغندر قند در سطوح مختلف تنش خشکی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر روی برخی از خصوصیات کیفی چغندر قند در سطوح مختلف تنش خشکی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی اثر هیومیک اسید بر روی برخی از خصوصیات کیفی چغندر قند در سطوح مختلف تنش خشکی با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست
تعداد صفحات: 6
چکیده:
به منظور بررسی اثر اسیدهیومیک بر روی برخی از خصوصیات کیفی چغندر قند آزمایشی در سطوح مختلف تنشخشکی در سال زراعی 1391 در مزرعه کشاورزی در شهرستان نقده به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اصلی شامل سه سطح تنش خشکی )اعمال آبیاری در سطح 80میلی لیتر، اعمال آبیاری در سطح 130 میلی لیتر و اعمال آبیاری در 180 میلی لیتر( و فاکتور فرعی شامل اعمال سطوح هیومیک اسید (شاهد، اعمال 7/5 گرم در لیتر، 15 گرم در لیتر و 22/5 گرم در لیتر) بود. نتایج تجزیه واریانس داده ها نشان داد اثر خشکی بر روی صفات درصد سدیم، پتاسیم و ازت مضر، عملکرد قند خالص خالص معنی دار بود. بین تیمارهای سطوح مختلف هیومیک اسید از نظر صفات درصد سدیم، پتاسیم و ازت مضر، راندمان شکر و عملکرد ریشه اختلاف معنی داری دیده شد. همچنین اثر متقابل دو تیمار توانست بر روی صفات درصدسدیم، پتاسیم و ازت مضر و عملکرد ریشه معنی دار باشد. در تحقیق حاضر بالاترین مقدار سدیم و ازت مضر در اعمال آبیاری در 180 میلی متر تبخیر و اعمال تیمار هیومیک اسید دیده شد همچنین بالاترین عملکرد ریشه ازتیمار های اعمال آبیاری در سطح تبخیر 80 میلی گرم در لیتر و اعمال 22/5 گرم در لیتر هیومیک با میانگین 89/08 تن در هکتار حاصل شد.
- ۹۵/۰۹/۱۱