دانلود مقاله مطالعه فرآیند تولید پودر خرمای غنی شده با افزودنی های آرد گندم، درت و مالتودکسترین با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مطالعه فرآیند تولید پودر خرمای غنی شده با افزودنی های آرد گندم، درت و مالتودکسترین با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مطالعه فرآیند تولید پودر خرمای غنی شده با افزودنی های آرد گندم، درت و مالتودکسترین با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مطالعه فرآیند تولید پودر خرمای غنی شده با افزودنی های آرد گندم، درت و مالتودکسترین با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 7
چکیده:
خرما (L.phoenixdactylifera) میوه هسته دار حاصل از درخت نخل خرما بوده که به خانواده palmaceae تعلق دارد. خرمای مضافتی سومین رقم خرمای اقتصادی کشور است. به منظور رسیدن به رطوبت مطلوب و حفظ کیفیت در طول حمل و نقل و انبارداری فرآیند خشک کردن خرما الزامی است. هدف از انجام این پژوهش استفاده از جاذب الرطوبه های آرد ذرت، آرد گندم برای جلوگیری از کلوخه شدن پودر خرما در حین خشک کردن، تعیین غلظت بهینه جاذب الرطوبه های فوق الذکر برای خشک کردن بهینه خرما و تعیین دمای بهینه هوای داغ برای خشک کردن خرما می باشد. در این تحقیق اثر نوع افزودنی شامل آرد ذرت، آرد گندم و مخلوطی از آزد ذرت، آرد گندم و مالتودکسترین و دمای فرآیند خشک کردن در سه سطح 50، 60 و 70 درجه سانتی گراد بر روی تغییرات فیزیکی و شیمیایی فرمولاسیون پودر خرما مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج نشان داد که نوع افزودنی روی خصوصیات حلالیت و توزیع پذیری پودر خرمای تولیدی معنی دار (0/01>p) بود، همچنین نتایج نشان داد که دمای هوای خشک کردن روی توزیع پذیری پودر خرمای تولیدی معنی دار (0/01>p) بود به طوری که بیشینه مقدار این پارامتر در دمای خشک کردن 70 درجه سانتیگراد مشاهده گردید.
- ۹۵/۰۸/۰۶