دانلود مقاله ساختمانهای ضد زلزله با توجه به طراحی صحیح و سیستمهای سازهای بدیع مناسب با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ساختمانهای ضد زلزله با توجه به طراحی صحیح و سیستمهای سازهای بدیع مناسب با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ساختمانهای ضد زلزله با توجه به طراحی صحیح و سیستمهای سازهای بدیع مناسب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ساختمانهای ضد زلزله با توجه به طراحی صحیح و سیستمهای سازهای بدیع مناسب با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: همایش ملی مقاوم سازی ایران
تعداد صفحات: 11
چکیده:
وقوع زلزله های اخیر در ایران و دیگر مناطق جهان که سبب خرابی و کشته شدن انسان های بیشماری گشته است، مبین عدم کفایت ساختمانها در تحمل نیروهای مخرب زلزله می باشد. خسارت های مشاهده شده در طول زلزله های جهان در شناخت فرم و سازه مناسب آموزنده می باشند. ناپایداری بناها فقط به دلیل ضعف سازه ای نیست بلکه ترکیب بندی حجم ها و فضاها عم موثر هستند. بنابراین در می یابیم که طراحی معماری در ساختمان ممکن است از درجه اهمیت بالاتر از سازه برخوردارگردد و به همان گونه ای که ادراک و تصور معماری و جنبه های طرح بنی و وابسته به زیبایی رعایت می شود، در عین حالسیستم سازه ای مقاوم با سختی و صلبی کافی در برابر زلزله پایداری کند.
در این مقاله به دلیلی که شکل و فرم ساختمان تاثیر قطعی روی رفتار دینامیکی (نوسان معکوس، طبقه نرم، اثرات پیچشی و ; ) و تمرکز فشار (ناپایداری و دگرگونی شکل های افقی و عمودی)دارند،به فرم های مناسب پرداخته یم شود. پارامترهای هندسی، شکل ساختمان را کنترل می کند و از رفتار نامناسب انهامی کاهد. پارامترهای تاثیرات رفتار زلزله ای عبارتند از : نظم و قاعده در نقشه و طرح هم در سطوح افقی و هم عمود ی(هم درپلان و هم در نما) تناسب و تقارن،تراکم و به هم فشردگی که در تهیه ضوابط طراحی وکدهای اصلی ساختمانی موثر هستند. باید زمان طراحی ساختمان مقاوم، شکل متراکم، متناسب و متقارن هدف قرار گیرد و با توجه به آن سیستم سازه ای مناسب در نظر گرفته شده و طرح بنا ، ساختار و سازه آن با ترکیب هم در واکنش های زلزله ای شرکت کنند.
در افکار عمومی و به طور سنتی ساختمان ها به عنوان اجسام بسیار سفت تصور میشوند که از صلبیت انها در به کاربردن سختی استفاده می گردد امادر مقاله حاضر روش های جدیدی ارائه شده که ایده حرکت را پیشنهاد می کند (ساختمان این اجازه را داشته باشد که در موقع زلزله همسان با زمین حرکت کند) درواقع بخش های سازه باملاحظه به زمین یا به دیگر بخش ها و اجزای سازه حرکت کنند. در روش های مقاوم سازی اجزا سازه ای و ارتقا عملکرد آن ها راهکارهایی ارائهگردیدهکه عبارتند از : تصحیح رفتار محلی المان با افزایش مقاومت و یا شکل پذیری، افزایش سختی و یا مقاومت کلی سازه، کاهش و یا حذف نامنظمی و ناپیوستگی،استفاده از میراگرها و یا سیستمهای جدایش، به منظوور کمینه کردن تغییر شکل های پیچشی توزیع بهینه جرم ساختمان و سفت کننده ها در نظر گرفته شده و نیز اهمیت قابلیت انعطاف و به طور کلی بهسازی اجرای زلزله ای ساختمان ها بررسی گردیده است.
- ۹۵/۰۸/۰۵