دانلود مقاله کاربرد هیذروکلوئیذ ها در صنعت پخت با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله کاربرد هیذروکلوئیذ ها در صنعت پخت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاربرد هیذروکلوئیذ ها در صنعت پخت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله کاربرد هیذروکلوئیذ ها در صنعت پخت با word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: سومین همایش ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
فرشته حکم آبادی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، خراسان رضوی، ایران
چکیده:
هیدروکلوئیدها گروه بزرگی از پلی ساکارید ها هستند که به طور گسترده در صنعت غذا برای بهبود بافت و ظاهر محصول، حفظ رطوبت و تاخیر دررتروگرداسیون نشاسته و به طور کلی افزایش کیفیت محصول در طول نگهداری استفاده می شوند. استفاده از هیدروکلوئیدهای در تولید کیک بدون تخم مرغ ضمن امکان استفاده ای محصول برای افراد دارای محدودیت (افرا با کلسترول بالا یا دارای رژیم گیاهخواری ) باعث کاهش هزینه های تولید نیز می شود. نان بدون گلوتن محصول دیگری است که برای بهبود بافت این محصول و بازار پسندی و استفاده ی بیماران سلیاکی می توان از هیدروکلوئید ها به عنوان جانشین گلوتن استفاده کرد.
- ۹۵/۰۸/۰۳