پروژه دانلود

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله کاربرد عصاره های گیاهی برای کنترل رشد باکتری و ایجاد ایمنی و پایداری در مواد غذایی با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کاربرد عصاره های گیاهی برای کنترل رشد باکتری و ایجاد ایمنی و پایداری در مواد غذایی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کاربرد عصاره های گیاهی برای کنترل رشد باکتری و ایجاد ایمنی و پایداری در مواد غذایی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کاربرد عصاره های گیاهی برای کنترل رشد باکتری و ایجاد ایمنی و پایداری در مواد غذایی با word :

سال انتشار: 1391
محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
فریده میرزایی – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
یونس نجفی درمیان – درمیان دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه ارومیه
طیبه پریزن – دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار ایر

چکیده:
عصاره های گیاهی به صورت سنتی در مراحل نگهداری گروهی از مواد غذایی برای کنترل آلودگی میکروبی آنها استفاده می شوند اما آلودگی مواد غذایی و فساد در آنها هنوز یک مشکل در کنترل کردن آنها می باشد. با وجود آنکه کنتیک ضد میکروبی در تعدادی از کشورها بهبود یافته است اما تلاش برای استفاده از روش های نگهداری طبیعی در حال گسترش می باشد که نیازمند تأمین منابع ایمن ، مؤثر و قابل قبول از نگهدارنده های طبیعی می باشد.گیاهان محتوی ترکیبات بیشمار و منابع باارزش از مولکول های فعال بیولوژیکی جدید با خصوصیت ضد میکروبی هستند که تعدادی از این ترکیبات توانایی کنترل رشد میکروبی را دارند. تعدادی از گیاهان فعالیت ضد میکروبی در مقابل رنج وسیعی از باکتری ها ، مخمرها و کپک ها را دارند اما تغییرات در کیفیت و کمیت ترکیبات بیواکتیو آنها یک فاکتور تعیین کننده مهم در کاربرد غذایی آنها می باشد و بعلاوه ضایعات فیتوکمیکال های افزوده شده به مواد غذایی در طی تکنیک های فرآوری مختلف نیز باید مورد توجه قرار گیرد. عصاره های گیاهی مختلف و یا ترکیبات خالص شده آنها برای هزاران سال به وسیله انسان مورد استفاده قرار گرفته است اما اطلاعات سم زدایی آنها در دسترس نیست. در این مقاله ترکیبات ضد میکروبی غذایی و ترکیبات ضد میکروبی طبیعی مورد استفاده در مواد غذایی و مکانیسم عمل ترکیبات ضد میکروبی طبیعی و پایداری فیتوکمیکال ها در طول فرآوری مواد غذایی و ارزیابی سم زدایی عصاره های گیاهی مورد بررسی قرار می گیرد.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۸/۰۳
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |