دانلود مقاله بهینه سازی انتقال ژن به رز (Rosa hybrida L. توسط اگروباکتریوم با استفاده از ژن گزارشگر gus با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بهینه سازی انتقال ژن به رز (Rosa hybrida L. توسط اگروباکتریوم با استفاده از ژن گزارشگر gus با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بهینه سازی انتقال ژن به رز (Rosa hybrida L. توسط اگروباکتریوم با استفاده از ژن گزارشگر gus با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بهینه سازی انتقال ژن به رز (Rosa hybrida L. توسط اگروباکتریوم با استفاده از ژن گزارشگر gus با word :
سال انتشار: 1390
محل انتشار: هفتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
لیلا پورحسینی – پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران
علی اکبر حبشی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
مریم جعفرخانی کرمانی – پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران
احمد خلیقی – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
چکیده:
(Rosa spp.) رز ها یکی از مهمترین گیاهان زینتی در جهانند و ارزش تجاری بالایی در زمینه های زینتی، دارویی و آرایشی دارند. در سالهای اخیر یکی از راه های بهنژادی در رز استفاده از مهندسی ژنتیک بوده است . در این تحقیق که بر رویتعدادی از ارقام مهم شاخه بریده رز انجام گرفت، پارامترهای مختلف از جمله نوع ریز نمونه، سویه اگروباکتری، مدت زمانبررسی شد. پلاسمید مورد استفاده gus تلقیح و همکشتی و غلظت استوسیرینگون در انتقال ژن با واسطه اگروباکتریوم و ژنبود . ابتدا nptII و نشانگر انتخابی CaMV35S با پیشبر - glucuronidase (gus ) حاوی ژن گزارشگر pBI121ریزنمونه ها با محلول باکتری آلوده شده و در محیط همکشتی قرار گرفتند، سپس ریزنمونه ها به محیط باززایی انتخابی حاویکانامایسین منتقل شدند و هر دو هفته یکبار در این محیط واکشت گردیدند. از گیاهچه های رشد کرده در محیط انتخابیآزمون واکنش زنجیره ای پلیمراز انجام شد و نشان داد که گیاهان تراریخته احتمالی در مقایسه با شاهد حداقل یک نسخه ازمثبت تست هیستوشیمیایی انجام شد که در اکثر آنها PCR را در ژنوم خود دارا هستند. همچنین از نمونه های با gus ژنبافت مورد آزمون به رنگ آبی در آمد.
- ۹۵/۰۸/۰۳