دانلود مقاله بررسی عوامل سقط جنین میکروبی در گوسفند و بز استان قم با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی عوامل سقط جنین میکروبی در گوسفند و بز استان قم با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی عوامل سقط جنین میکروبی در گوسفند و بز استان قم با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی عوامل سقط جنین میکروبی در گوسفند و بز استان قم با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
رفیعی مقدم – سازمان مدیریت استان قم
باهنر – سازمان مدیریت استان قم
بارانی – سازمان مدیریت استان قم
ابدالی – سازمان مدیریت استان قم
چکیده:
جداسازی و شناسایی عوامل مؤثر در سقط جنین گوسفند و بز ( سالمونلوز، بروسلوز، کمپیلوباکتریوز، بوردر دیزیز ) و ارتباط آنها با شرایط مدیریتی پرورش دامها . نمونه گیری از محتویات شیردان دامهای سقط کرده توسط سرنگ استریل و کشت میکروبی، دریافت نمونه سرم خون در روز اول و 4 – 3 هفته بعد از سقط و انجام آزمایشات سرولوژیکی . تعداد 52 نمونه سقط جنین تحت مطالعه قرار گرفته است .
محتویات معده جنین بر روی محیط های پایه، اختصاصی و افتراقی کشت می شد و سپس کلنی های خالص مورد شناسایی قرار می گرفت و تیتر آنتی بادی مرحله دوم دامها بر علیه بیماری بوردر و بلوتانگ با تیتر مرحله اول مقایسه می شد در صورتی که تیتر فزاینده بود نمونه بعنوان نمونه مثبت تلقی می شد .
بوردر %19/1 ، بلوتانگ %14/9 ، بروسلا %13/5 ، سالمونلا %3/8 ، کمپیلوباکتر %3/8 ، سایر عوامل باکتریایی %17/3 بوده است . نتایج این تحقیق اولین گزارش مورد مثبت بیماری بوردر و بلوتانگ در استان قم می باشد . سه بیماری بروسلوز، بوردر و بلوتانگ بیشترین نقش را در عوامل سقط استان دارند . %59 دامهای مبتلا تغذیه از مرتع و %37 تغذیه توأمان مرتع و دستی داشته اند . میانگین ماه آبستنی دامها 3/8 ماه بود و %63/5 نمونه ها در بخش مرکزی و %13/5 نمونه ها در بخش جعفریه بوده است . مایه کوبی در دو هفته اخیر، تغذیه با کنجاله تخم پنبه، مصرف دارو در نمونه های تحت مطالعه نقش نداشته است .
- ۹۵/۰۸/۰۳