
دانلود مقاله ارزیابی روند توسعه فیزیکیدر کالبدی شهرهای صنعتی حاشیه خلیج فارس (مطالعه موردی: شهر ساحلی عسلویه) با word دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ارزیابی روند توسعه فیزیکیدر کالبدی شهرهای صنعتی حاشیه خلیج فارس (مطالعه موردی: شهر ساحلی عسلویه) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ارزیابی روند توسعه فیزیکیدر کالبدی شهرهای صنعتی حاشیه خلیج فارس (مطالعه موردی: شهر ساحلی عسلویه) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ارزیابی روند توسعه فیزیکیدر کالبدی شهرهای صنعتی حاشیه خلیج فارس (مطالعه موردی: شهر ساحلی عسلویه) با word :
سال انتشار: 1393
محل انتشار: هفتمین کنگره انجمن ژئوپلیتیک ایران (جغرافیای سیاسی شهر)
تعداد صفحات: 23
نویسنده(ها):
فرضعلی سالاری سردری – کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری، مدرس دانشگاه پیام نور کله دار فارس
مریم بیرانوندزاده – مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد
محمدتقی رضویان – دانشیار دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید بهشتی
طاهره سادات حسینی غفاری – کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری
چکیده:
در پژوهش حاضر، با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی و مطالعات کتابخانه ای و میدانی به شناخت، بررسی علل و مراحلتوسعه فیزیکی شهر عسلویه و نتایج و پیامدهای آن پرداخته شده است. نتایج تحلیل عوامل مؤثر بر الگوی توسعه شهر،بیانگر این است که عوامل طبیعی، از جمله قابلیت صیادی و تجاری در شهر ساحلی عسلویه، قبل از توسعه فعالیت هایصنعتی،عامل جذب جمعی و گسترش شهر و در سالهای پس از 1376 ، صنعت نفت و گاز، عامل اصلی تحول در توسعهفیزیکی- کالبدی این شهر بوده است. بر این اساس، تأثیرات متقابل صنعت و تغییرات ساختار اشتغال، مهاجرپذیری ورشد شهر ناشی از برتری جمعی پذیری جنسیت مردان بر زنان می باشد . یافته های تحقیق، بیانگر آن است کهمحدودیت توسعه شهر از یک سو، خلیج فارس (جنوب) و از طرف دیگر مراکز پشتیبانی صنعتی منطقه پارس جنوبی(شمال شهر) می باشد که باعث توسعه شرقی-غربی شهر شده است. بر اساس نتایج به دست آمده، افزایش سریع جمعیتو توسعه فیزیکی شهر به صورت نامتعادل و غیرهماهنگ می باشد.

- ۹۵/۰۸/۰۳