دانلود مقاله تعیین پایداری دینامیکی سیستم های قدرت بدون نیاز به مدل سیستم و پارامترهای آن با استفاده از تحلیل پرونی و اندازه گیری های لحظه ای با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تعیین پایداری دینامیکی سیستم های قدرت بدون نیاز به مدل سیستم و پارامترهای آن با استفاده از تحلیل پرونی و اندازه گیری های لحظه ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تعیین پایداری دینامیکی سیستم های قدرت بدون نیاز به مدل سیستم و پارامترهای آن با استفاده از تحلیل پرونی و اندازه گیری های لحظه ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تعیین پایداری دینامیکی سیستم های قدرت بدون نیاز به مدل سیستم و پارامترهای آن با استفاده از تحلیل پرونی و اندازه گیری های لحظه ای با word :
سال انتشار: 1384
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
تعداد صفحات: 8
نویسنده(ها):
مریم دهقانی – دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران – ایران
مهدی کراری – دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران – ایران
چکیده:
سیستم قدرت سیستمی با ابعاد بزرگ است که دارای تعداد زیادی حلقه های کنترلی مانند گـاورنر، AVR ، PSS و غیـره است . با توجه به تغییرات بار و تغییرات ساختار شـبکه، دائمـاً سیستم قدرت در حال تغییر است و بنابراین قطب های سیستم نیز تغییر می کننـد . جهـت حفـظ امنیـت سیسـتم، لازم اسـت قطب های سیستم در هر لحظـه مشـخص باشـند تـا بتـوان در مورد پایداری سیستم نتیجه گیری کرد . روش کلاسیک تعیین پایداری، نیاز به مشخص نمودن مدل همراه با پارامترهای دقیق دارد . اعمال این روش بر سیستم های قدرت که سیستم هایی با ابعاد بزرگ هستند، بسـیار پیچیـده و مشکل است . در این مقالـه، روش پرونـی در تعیـین پایـداری دینامیکی با استفاده از مقادیر اندازه گیری لحظه ای بـه صـورت روی خط ) ) Online مورد بحث قرار می گیرد . در این مقاله، از سیگنالهای یک سیستم قدرت نمو نه برداری می شود . آنها را به روش پرونی اعمال نموده و بـدون نیـاز بـه مدل سیستم، مقادیر ویژه سیستم را محاسبه می نمائیم . یکـی از مسائل مهم در این روش، تعیین درجه بهینه سیستم اسـت . در این مقاله، از تکنیک مقادیر منفرد جهت تعیین درجـه سیسـتم استفاده شده است . روش فوق ب ر روی سیستم تک ماشین به شـین بینهایـت از درجه 7 و شبکه 9 شینه WECC آزمایش شده است .
- ۹۵/۰۷/۳۰