دانلود مقاله اجرای رهیافت HACCP ، GMP و GHP در کشتارگاه دام و طیور با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله اجرای رهیافت HACCP ، GMP و GHP در کشتارگاه دام و طیور با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اجرای رهیافت HACCP ، GMP و GHP در کشتارگاه دام و طیور با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله اجرای رهیافت HACCP ، GMP و GHP در کشتارگاه دام و طیور با word :
سال انتشار: 1387
محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
زهره مشاک – استادیار و عضو هیئت علمی گروه بهداشت موادغذایی دانشکده دامپزشکی دانش
یزدان آریازند – دانشجوی سال چهارم دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
ایمان اظهری – دانشجوی سال چهارم دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
چکیده:
در عصر کنونی، افزایش رشد جمعیت همگام با روند صنعتی شدن، افزایش و سرعت حجم مسافرتهای بین المللی، توسعه گردشگری، جهانی شدن تجارت غذا و همچنین دام زنده، تغییر در سیستمهای پرورش و تولیدی دام وطیور به صورت متراکم؛ کاربرد فناوری و سامانه های نوین در زنجیره غذایی سبب بروز معضل بیماری های غذازاد گشته است . بر طبق گزارشات OIE, WHO, FAO بیماری های غذازاد یکی از گسترده ترین و شایعترین مشکلات عمومی سلامت در جهان فعلی شناخته شده است . جوامع بین المللی با اتخاذ سیاستهای مدیریتی و کنترل ایمنی غذایی به مقابله با بیماریهای غذازاد خصوصا د ر گوشت پرداخته اند . آلودگی گوشت در کشتارگاه می تواند در طی حمل و نقل دام زنده، کشتارگاه، بازرسی قبل از کشتار و همچنین بازرسی بعد از کشتار و بالاخره در هنگام بسته بندی انواع محصولات گوشتی صورت پذیرد . اجرای HACCP در کشتارگاه دام و طیور از پایه علمی برخوردار می باشند و به طور سیستماتیک نقاط خطر را شناسایی نموده سبب کاهش مخاطرات بیولوژیکی خصوصا در مرحله پوست و پرکنی و تخلیه امعاء و احشاء در خط کشتار می گردد . رهیافت HACCP یک روشی انعطاف پذیر و محافظتی بود که بیشتر به GMP پیشگیری و نظارت دقیق در تمامی مراحل کشتار اس توار است . پیش نیاز اجرای آن عملیات مناسب تولید عملیات مناسب بهداشتی GHP در کشتارگاه دام و طیور میباشد. مدیریت کشتارگاه باید نسبت به اجرای صحیحHACCP متعهد شده و در راستای آموزش کارکنان ثبت سوابق و مدارک و بازبینی فرآیندها سرمایه گذاری نماید . دراین مقاله اهداف برنامه ریزی و اجرای HACCP ، GMP,GHP در کشتارگاه دام و طیور آورده شده است .
- ۹۵/۰۷/۲۹