پروژه دانلود

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اجرای رهیافت HACCP ، GMP و GHP در کشتارگاه دام و طیور با word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اجرای رهیافت HACCP ، GMP و GHP در کشتارگاه دام و طیور با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله اجرای رهیافت HACCP ، GMP و GHP در کشتارگاه دام و طیور با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اجرای رهیافت HACCP ، GMP و GHP در کشتارگاه دام و طیور با word :

سال انتشار: 1387

محل انتشار: پانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

زهره مشاک – استادیار و عضو هیئت علمی گروه بهداشت موادغذایی دانشکده دامپزشکی دانش
یزدان آریازند – دانشجوی سال چهارم دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
ایمان اظهری – دانشجوی سال چهارم دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

چکیده:

در عصر کنونی، افزایش رشد جمعیت همگام با روند صنعتی شدن، افزایش و سرعت حجم مسافرتهای بین المللی، توسعه گردشگری، جهانی شدن تجارت غذا و همچنین دام زنده، تغییر در سیستمهای پرورش و تولیدی دام وطیور به صورت متراکم؛ کاربرد فناوری و سامانه های نوین در زنجیره غذایی سبب بروز معضل بیماری های غذازاد گشته است . بر طبق گزارشات OIE, WHO, FAO بیماری های غذازاد یکی از گسترده ترین و شایعترین مشکلات عمومی سلامت در جهان فعلی شناخته شده است . جوامع بین المللی با اتخاذ سیاستهای مدیریتی و کنترل ایمنی غذایی به مقابله با بیماریهای غذازاد خصوصا د ر گوشت پرداخته اند . آلودگی گوشت در کشتارگاه می تواند در طی حمل و نقل دام زنده، کشتارگاه، بازرسی قبل از کشتار و همچنین بازرسی بعد از کشتار و بالاخره در هنگام بسته بندی انواع محصولات گوشتی صورت پذیرد . اجرای HACCP در کشتارگاه دام و طیور از پایه علمی برخوردار می باشند و به طور سیستماتیک نقاط خطر را شناسایی نموده سبب کاهش مخاطرات بیولوژیکی خصوصا در مرحله پوست و پرکنی و تخلیه امعاء و احشاء در خط کشتار می گردد . رهیافت HACCP یک روشی انعطاف پذیر و محافظتی بود که بیشتر به GMP پیشگیری و نظارت دقیق در تمامی مراحل کشتار اس توار است . پیش نیاز اجرای آن عملیات مناسب تولید عملیات مناسب بهداشتی GHP در کشتارگاه دام و طیور میباشد. مدیریت کشتارگاه باید نسبت به اجرای صحیحHACCP متعهد شده و در راستای آموزش کارکنان ثبت سوابق و مدارک و بازبینی فرآیندها سرمایه گذاری نماید . دراین مقاله اهداف برنامه ریزی و اجرای HACCP ، GMP,GHP در کشتارگاه دام و طیور آورده شده است .


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۲۹
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |