توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پروژه پاورپوینت باغ بهشت تحت pdf دارای 36 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پروژه پاورپوینت باغ بهشت تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت باغ بهشت
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت باغ بهشت
قرار داده شده است2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پروژه پاورپوینت باغ بهشت تحت pdf :
اسلاید 1 :
مقدمه :
باغ بهشت از مهمترین پروژه های ساختمانی هزاره و همچنین یکی از بزرگترین گلخانه های جهان است که مکانی برای نمایش وابستگی انسانها به گیاهان و گوناگونی بسیار زیاد آنها می باشد.
پروژه ایدن ترکیبی از بوم شناسی ، باغبانی ، علوم ، هنر و معماری است , که شامل بیش از صد هزار بوته به نمایندگی از پنج هزار گونه ی آب و هوای از مناطق از جهان است. نیکلاس گریمشاو و همکاران به دلیل تجربه خود در ایجاد ساختار سقف بزرگ شیشه ای در ترمینال بین المللی واترلو در لندن انتخاب شدند . هدف اصلی در طراحی نهایی معماری و سازه باغ بهشت , فراهم آوردن حداکثر استحکام با حداقل ابزار پولادین و حجم حداکثر با مساحت حداقل بوده است .
اسلاید 2 :
پروژه باغ بهشت :
¢معمار: نیکولاس گریمشاو (Nicholas Grimshaw)
¢
¢تاریخ آغاز ساخت پروژه: ژانویه سال 1996 میلادی
¢
¢مکان: سنت آستل (St. Austell) ،
کورن وال (Cornwall) ، انگلستان
¢تکمیل فاز نخست: عید پاک سال 2000
¢
¢پایان کلیه مراحل ساختمانسازی: عید پاک
سال 2001
¢سبک: تکنولوژی برتر (High Tech)
¢
¢مساحت: 23 هزار متر مربع
اسلاید 3 :
سرچشمه باغ بهشت :
پروژه بهشت زاییده تفکر تیم اسمیت بود که هم اکنون مدیر اجرایی باغ بهشت است. در سال 1995 وی با کمک معماری محلی بنام جاناتان بال اقدام به برآورد هزینه پروژه کردند که حاصل، بودجه ای معادل 86 میلیون پوند برای احداث چنین باغی بود.
ایده پروژه بهشت، ساده بود: خلق مکانی توریستی در سطح کلاس جهانی که بازگوکننده داستانهایی انسانی از وابستگی انسانها به گیاهان باشد.
اسلاید 4 :
به ویژه می بایست این مکان به گونه ای تدارک دیده می شد تا علاوه بر اینکه بصورت نمایشی جذاب جلوه گر شود، به اندازه کافی بلند و مرتفع باشد تا درختان سر به فلک کشیده جنگلهای پر باران در آن جای گیرند، همچنین به میزان لازم وسیع و عریض باشد تا بتوان پوشش گیاهی مدیترانه ای را بصورت پرتگاههایی مصنوعی در آن قرار داد؛ به راستی که باغ بهشت برازنده لقب هشتمین عجایب جهان است.
اسلاید 5 :
سایت :
یک گودال عمیق رسی خارج از سنت آستل برای اجرای پروژه، ایده آل بود، چراکه هم مجموعه را در مقابل باد محافظت می کرد و هم در بخش جنوبی آن صخره ای سنگی وجود داشت که برای دریافت نور خورشید مناسب بود.
ایده طرح بر مبنای خلق مجموعه ای عظیم از “گلخانه ها” بود که در زمین شیبدار بخش جنوبی، یعنی جایی که صخره قرار داشت، برپا می گشت و باید
یک کلکتور خورشیدی و سیستم بانک گرمایی با ذخیره سازی 24 ساعته در آن مکان مهیا می گشت. سطح شیبدار جبهه شمالی نیز باید جهت مزرعه هایی پلکانی با نمایشهایی تندیس گونه آماده سازی می گردید.
اسلاید 6 :
گرچه، سایت کامل و بدون عیب و نقص نبود : شکل مخروطی آن در مقابل سیل و طوفان بسیار آسیب پذیر بود، خاک مناسبی نداشت و زمین ناپایدار بود. این مسایل تماماً توسط معماران، مهندسین و متخصصان باغبانی در نظر گرفته شد، اما برای اجرای این پروژه نسبت به دیگر نقاط برتری داشت، بنابراین انتخاب گردید؛ در واقع موانع اصلی با همکاری و اشتیاق گروه همکاران پروژه از سر راه برداشته شدند.
اسلاید 7 :
صاحب تفکر گنبد ژئودوزیک، معمار آمریکایی، ریچارد باکمینستر فولر (Richard Buckminster Fuller) بود، کسی که بزرگترین گنبد را در پاویون ایالات متحده در نمایشگاه جهانی (Expo) سال 1967 مونترآل کانادا با قطری معادل 250 فوت (76 متر) ایجاد کرد.
متخصصین سازه های فضایی مرو، دفتر معماری نیکولاس گریمشاو و همکاران و مهندسان سازه، آنتونی هانت و شرکا با همکاری یکدیگر بر روی نحوه تقاطع مجموعه ای از گنبدها کار کردند. آنها پی بردند که شیشه بسیار سنگین، انعطاف ناپذیر و خطرناک برای کاربردی اینچنینی است و همچنین دریافتند که “اتیل تترا فلوئور اتیلن” (ETFE) که فلوئور پلیمری با ویژگیهای کششی مناسب است، برای کاربرد در این پروژه، راه حل خوبی است.
اسلاید 8 :
بیوم ها :
هر بیوم شامل چهار گنبد است که با
کمانهایی فلزی در محل اتصال به
یکدیگر تقویت شده اند. شکل ایجاد شده،
حداکثر اندازه و استحکام را با استفاده
از حداقل فولاد و همخوانی با محیط
متفاوت گودال رسی فراهم می کند.
در کل، آنها بزرگترین گلخانه های
جهان هستند.بیوم بزرگتر – مربوط به
پوشش گیاهی مناطق مرطوب استوایی – سطحی معادل 170 هزار فوت مربع (15590 متر مربع) یا 8/3 جریب (55/1 هکتار) را پوشش می دهد و 180 فوت (55 متر) ارتفاع، 330 فوت (100 متر) عرض و 660 فوت (200 متر) طول دارد.
اسلاید 9 :
بیوم مربوط به پوشش گیاهی مناطق گرم و معتدل، 70 هزار فوت مربع (6540 مترمربع) یا 6/1 جریب (65/0 هکتار) مساحت دارد و 115 فوت (35 متر) ارتفاع، 213 فوت (65 متر) عرض و 440 فوت (135 متر) طول دارد.
شش ضلعی ها، پنج ضلعی ها و مثلث هایی که پیـوند آنها تشکیل دهنده بیوم هاست، تماماً دارای ویژگیهای منحصربفردی هستند که این ناشی از طبیعت غیرعادی سایت می باشد.
اسلاید 10 :
گرما با فنهای بزرگ گرمازا توسط آب گرم از دستگاههای اصلی مولد گرمای زیرزمینی تأمین می گردید. مسیر، شدت، رطوبت و دمای هوا با نرم افزار کامپیوتری کنترل می شد؛ همچنین این نرم افزار، بازشوها را در بالا و پایین گنبدها کنترل می کرد. هوای گرم به سمت بالا هدایت می شد و هوای خنک تر از بخش پایین جایگزین آن می گردید.
- ۹۵/۰۶/۰۷