پروژه دانلود

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه مقاله شرکت صنایع الکترونیک ایران تحت pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه مقاله شرکت صنایع الکترونیک ایران تحت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه مقاله شرکت صنایع الکترونیک ایران تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه مقاله شرکت صنایع الکترونیک ایران تحت pdf :

فصل اول
مشخصات شرکت

تاسیس شرکت
در جهت اجرای تصویب نامه شماره 21192/ت24246 هـ هیئت وزیران در خصوص شرکتهای مادر تخصصی و با توجه به بند 10 تصویب نامه شماره 10876/ت 26561هـ تاریخ 5/3/82 هیئت وزیران و به موجب قانون تشیل شرکت صنایع الکترونیک ایران و ماده 3 اساسنامه آن و مطابق مقررات این اساسنامه شرکتی با خصوصیات زیر وابسته به شرکت صنایع الکترونیک ایران تاسیس و اداره می شود.

نام شرکت
ماده 1: شرکت صنایع اپتیک اصفهام ( سهامی خاص) که در این اساسنامه به اختصار شرکت نامیده می شود.

مرکز اصلی شرکت
ماده 2: مرکز اصلی شرکت در اصفهان می باشد. انتقال محل شرکت در اصفهان از
نقطه ای به نقطه دیگر در اختیار هیات مدیره می باشد.

مدت فعالیت
ماده3: مدت فعالیت شرکت نامحدود است.

فصل دوم
موضوع و هدف

ماده4: موضوع و هدف شرکت عبارتست از:
الف) ایجاد و توسعه علم فناوری و صنایع اپتیکی ( دریایی- هوائی- زمینی) اپتو مکانیکی فوتونیک و سایر موضوعات مربوط.
ب) انجام تحقیقات طراحی -تولید سیستمها -دستگاه ها و اجزاء قطعات اپتیکی موشکها رادارها – سیستمهای اپتیکی- سیستم های اپتیک فضایی – شیشه های پنجره ( هوائی دریایی- زمینی) و تولید مواد خام شیشه های اپتیکی تجهیزات پزشکی و حفاظتی سیستمهای هوشمند الکترواپتیکی و سایر موضوعات مربوط.
ج) نصب و راه اندازی- تعمیر- نگهداری -فروش و صادرات محصولات تولیدی.
د) ارائه و فروش خدمات فنی مهندسی- آموزشی – تحقیقاتی – سرمایه گذاری و انجام هر گونه عملیات اقتصادی- حقوقی- بازرگانی – مالی و فنی در داخل و خارج از کشور و نیز کلیه اموری که مرتبط یا لازمه انجام موضوعات فوق باشد.

هـ) تاسیس شرکتهای مربوط به موضوعات فوق- واگذاری یا قبول نمایندگی- توسعه صنعتهای مورد نیاز و مشارکت با شرکتهای داخلی و خارجی اهم از دولتی یا بخش خصوصی در چار چوب مقررات.

فصل سوم
سرمایه و سهام شرکت

ماده 5: سرمایه اولیه شرکت پانصد میلیون (500 میلیون ) ریال است که به پانصد هزار (000/500هزار ) سهم هزار (1000) ریالی با نام تقسیم شده و سهام مذکور کلاً متعاق به شرکت صنایع الکترونیک ایران می باشد. سرمایه مذکور نقداً توسط صاحب سمرایه پرداخت شده است. این سرمایه با تصویب مجمع عمومی شرکت قابل افزایش و یا کاهش است. تعداد سهامی که باید توسط هر یک از مدیران به عنوان سهام وثیقه نزد شرکت تودیع گردد ده سهم می باشد.

فصل چهارم
سازمان شرکت

ارکان شرکت
ماده6: شرکت دارای ارکان زیر خواهد بود:
الف) مجمع عمومی
ب) هیات مدیره
ج) مدیر عامل
د) بازرس
مجامع عمومی
ماده 7: مجمع عمومی نمایندگان صاحب سهام شرکت با اجلاس اکثریت اعضای شورای عالی شرکت صنایع الکترونیک ایران تشیکل می گردد.

ماده8: مجمع عمومی عادی شرکت مالی یکبار در چهار ماه اول سال به دعوت رئیس مجمع و مجمع عمومی عادی به ظور فوق العاده و نیز مجمع عمومی فوق العاده در مواقع مقتضی به دعوت رئیس مجمع و یا مدیر عامل صاایران و یا به تقاضای هیات مدیره یا مدیر عامل شرکت با بازرس در محل و تاریخ معین در دعوتنامه بدون انجام تشریفات مربوط به نشر آگهی و با رعایت سایر موارد این اساسنامه تشکیل خواهد گردید.

رسمیت جلسات مجمع عمومی
ماده9: جلسات مجمع عمومی اعم از عادی و یا فوق العاده با حضور حداقل چهار نفر رسمیت خواهد یافت و تصمیمات متخذه با سه رای موافق معتبر خواهد بود.
تبصره: حضور مدیر عامل و اعضای هیات مدیره و بازرس در جلسات مجمع عمومی بدون حق رای بلامانع است.

وظایف و اختیارات مجامع عمومی
ماده 10: مجمع عمومی عادی دارای وظایف و اختیارات زیر است:
الف) تصویب خط مشی کلی و برنامه سالانه شرکت بعد از بررسی و تایید هیئت مدیره.
ب) رسیدگی و اتخاذ تصمیم نسبت به گزارش عملیات سالیانه هیات مدیره و گزارش حسابرس راجع به صورتهای مالی شرکت ( ترازنامه – صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد شرکت) بعد از رسیدگی و اظهار نظر هیئت مدیره.
ج) بررسی و تصویب برنامه عملیاتی و بودجه شرکت بعد از بررسی و تاید هیئت مدیره.
د) تعیین میزان و نحوه تقسیم سود و نگهداری ذخیره قانونی و احتیاطی.
هـ) انتخاب و نیز تغییر اعضای هیات مدیره و مدیر عامل شرکت و انتخاب و همچنین تغییر حسابرس مستقل و بازرس قانونی.
و) تعیین و تصویب حقوق – مزایا و پاداش اعضای هیات مدیره و مدیرعامل شرکت با تائید شورای حقوق و دستمزد حقوق و مزایا و پاداش بازرس ( حق الزحمه سازمان حسابرس).
ز) تصنویب تاسیس شرکت ها یا مشارکت در شرکتهای داخلی و خارجی و تصویب اساسنامه شرکتهایی که اکثریت سهام آنها متعلق به شرکت باشد در چار چوب مقررات.
ح) اتخاذ تصمیم در مورد پیشنهاد هیئت مدیره راجع به اخذ وام یا عتبار از منابع داخلی و خارجی با رعایت قانون تشکیل شرکت و قانون برنامه و قانون بودجه کشور.
ط) تغییر مرکز اصلی شرکت از اصفهان به شهر دیگر و ایجاد شعبه در شهرهای دیگر به پیشنهاد هیات مدیره شرکت.
ی) تصویب آئین نامه های مالی و استخدامی و معاملاتی در صورت تشخیص ضرورت تدوین آیئن نامه خاص برای شرکت.
ک) اتخاذ تصمیم نسبت به هر موضوع دیگری که توسط رئیس مجمع عمومی قانون تجارت در صلاحیت مجمع عمومی باشد.

ماده11- مجمع عمومی فوق العاده دارای وظایف و اختیارات زیر است:
الف) تغییر یا اصلاح اساسنامه
ب) تغییر میزان سرمایه
ج) انحلال اختیاری شرکت

هیات مدیره شرکت
نماده 12-هیات مدیره شرکت مرکب از پنج (5) نفر عضو اصلی و دو (2) نفر عضو علی البدل اول و دوم خواهد بود.
ماده 13-اعضای هیئت مدیره به پیشنهاد مدیر عامل شرکت صنایع الکترونیک ایران و با تصویب مجمع عمومی برای مدت دو (2) سال انتخاب می شوند.
ماده 14- انتخاب مجدد اعضای هیئت مدیره بلامانع است و تا وقتی اعضای جدید هیات مدیره انتخاب و معرفی شنده اند اعضای هیئت مدیره قبلی بدون نیاز به حکم جدیدی با اختیارات و مسئولیت های قبلی وظایف محوله را انجام خواهند داد.

جلسات هیات مدیره
ماده 15- هیات مدیره حداقل دو هفته یک بار و در صورت تصویب هیات مدیره در فواصل کمتری جلسه مادی خواهد داشت (در صورت ضرورت بنا به پیشنهاد مدیرعامل یا رئیس هایت مدیره جلسات فوق العاده تشکیل می شود).

رسمیت جلسات هیئت مدیره
ماده 16- جلسات هیئت مدیره با حضور حداقل چهار نفر اعم از اعضای اصلی یا
علی البدل رسیمت خواهد داشت. اعضای علی البدل می توانندت در جلسات و مذاکرات هیات مدیره شرکت کنند لیکن فقط در مواردی حق رای خواهند داشت که به جای اعضای اصلی در جلسه شرکت کرده بودند.

نصاب آراء هیات مدیره
ماده 17- تصمیمیات جلیات هیئت مدیره با حداقل سه (3) رای موافق معتبر خواهد بود.

صورت تصمیمات
ماده 18- صورت جلسات و تصمیمات هیات مدیره توسط دبیر هیات مدیره تهیه و در دفتر مخصوص نوشته شده و سپس به امضای اعضای هیات مدیره حاضر درجلسه
می رسد. دبیر هیات مدیره به پیشنهاد رئیس هیات مدیره و تصویب هیات مدیره انتخاب می شود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۶/۰۷
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |