پروژه دانلود

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه مقاله پست جمهوری اسلامی ایران تحت pdf دارای 52 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه مقاله پست جمهوری اسلامی ایران تحت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه مقاله پست جمهوری اسلامی ایران تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه مقاله پست جمهوری اسلامی ایران تحت pdf :

عنوان
قانون تشکیل شرکت پست جمهوری اسلامی ایران
اداره پست آمریکا علاوه بر فرستاندن (!) نامه های عادی در کنارش کار حمل و نقل بعضی چیزها و وسائل رو هم انجام میده، مثلا یه مشتری میتونه گل و گیاه، حشره، و یا حتی حیوانات خونگی رو هم بفرسته. برای مثال یه بار یه نفر واسه تحقیق، یه توپ فوتبال، یه چکش و یه جفت چوب اسکی روی آب رو بدون چیز دیگه ای به جز تمبر فرستاد تا ببینه چی میشه !!! اما بزرگترین چیزی که تاحالا توسط اداره پست آمریکا فرستاده شده، یه بانک بوده ! یه بانک بزرگ و واقعی !

البته از اونجایی که خود ساختمان ساخته شده بانک رو که نمیشه توسط پست فرستاد، برای همین بهترین راه برای فرستادن بانک اینه که همه آجرهای اونو دونه دونه بفرستن !
در یک ژانویه سال 1913 اداره پست پارسل (Parcel Post Service) در آمریکا تاسیس شد.کار این شرکت خدماتی، فرستادن بسته ها یا همون نامه ها بین دو نقطه بود، این شرکت خدماتی به منظور تسهیل کار حمل و نقل اجناس تولیدی روستایی ها و دامدارن و نیز ارائه خدمات پستی تاسیس شده بود.
آقای کولتارب (W. H. Coltharp) که یه تاجر جوون تو شهر ورنال (Vernal) بوده، تصمیم میگیره که یه ساختمان بسازه و اون به نام پدرش وقف کنه، بعد از رایزنی با مقامات محلی به این نتیجه میرسه که در گوشه خیابان اصلی ساختمانی رو برای یه بانک جدید تاسیس کنه.

تا اینجای کار مشکلی وجود نداشته، ولی نوع آجری که آقای کولتارب برای ساخت ساختمانش انتخاب کرده بوده، آجری بوده که در لیک سیتی (Salt Lake City) در 427 مایلی شهر ورنال درست میشده و هزینه انتقال 80,000 قطعه آجری که برای ساخت این ساختمان نیاز بوده 4 برابر قیمت خود آجرها میشده ! برای همین آقای کولتارب دست به خلاقیت جالبی میزنه و تصمیم میگره که آجرها رو با استفاده از اداره پست پارسل که خدمات ارزونی ارائه میداده بفرسه !

 

آقای کولتارب آجرها رو تو بسته بندی هایی که وزن هرکدوم کمتر از 50 پوند -ماکزیمم وزن مجاز هر بسته برای پست- بسته بندی کرد و در هر انتقال به پست، تعداد زیادی بسته در حد یک تن رو میفرستاده. و به این ترتین آقای کولتارب همه 80,000 هزار قطعه آجر رو به ورنال میفرسته.

وقتی که اداره پست توسط بسته های آجر پر شده بود، رئیس پست خونه به شدت عصبانی شده بوده. بعد از اینکه همه آجرها به مقصد رسیده شدن، اداره پست قانونونش رو تغییر داد که دیگه کسی نتونه همچین سوء استفاده ای انجام بده، بنا براین قانونی رو اضافه کردن که هر فرستنده و گیرنده در هر روز فقط میتونن 200 پوند رو ارسال یا دریافت کنن و در توضیح این قانون هم اضافه کرن که ” قصد از اضافه کردن این قانون جلو گیری از فرستادن ساختمان توسط اداره پسته “!این بانک همان موقع ساخته شد و به نام ” پارسل پست بانک”

نامگذاری شد. این بانک هنوز هم وجود داره و وبه عنوان شعبه ای از بانک صهیونیست ها خدمات ارئه میده. این بانک در غرب خیابان اصلی شهر ورنل قرار داره با میزبانی شرکت مخابرات استان تهران؛ نشست کمیته تحقیقاتی مخابرات استان تهران برگزار شد جلسه اعضای کمیته تحقیقاتی استان با حضور مدیرعامل شرکت، معاونین، مدیرکل پست استان تهران، مسئولین مرکز تحقیقات مخابرات ایران و اساتید دانشگاهی چهارشنبه 13 دی‌ماه در سالن گردهمایی‌های ساختمان نجات‌اللهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران،‌ در این نشست مهندس روح‌اللهی با اشاره به پیش‌بینی بودجه مناسب از سوی دولت در حوزه تحقیقات کشور، گفت: موضوع تحقیقات در پروژه‌های مخابراتی موجب انجام دقیق‌تر و کاربردی‌تر آنها می‌شود. وی افزود: با توجه به اینکه مخابرات استان تهران دارای حجم عظیمی از اطلاعات و تجهیزات است لازم است تا انجام تحقیقات براساس اولویت‌بندی صورت گیرد.

مهندس روح‌اللهی در نظر گرفته شدن مقوله زمان را در انجام پروژه‌های تحقیقاتی اصلی مهم عنوان کرد و خواستار اجرای زمان‌بندی دقیق برای انجام تحقیقات شد.
در ادامه این جلسه رضا پوریا رئیس اداره آموزش و پژوهش شرکت نیز ضمن بررسی وضعیت تحقیقات در حوزه مخابرات گفت: براساس مصوبه دولت نیم درصد از درآمد شرکتهای مخابراتی به پروژه‌های تحقیقاتی تعلق گرفته که این رقم بسیار قابل توجه است.

وی افزود: مصوبه هیات دولت در ترویج فرهنگ پژوهش‌محوری و ارتقای دانش و مهارت‌های پژوهش تاثیر بسزایی خواهد داشت. پوریا با اشاره به اینکه کمیته انسانی پژوهش متشکل از مدیرعامل مخابرات استان تهران، مدیرکل پست استان تهران، دو نفر از اساتید دانشگاه و نماینده مرکز تحقیقات در مخابرات ایران است، گفت: پس از تشکیل کمیته، براساس نیاز استان محورهای تحقیقاتی در قالب فراخوانی اعلام می‌شود و افراد متقاضی با اعلام آمادگی می‌توانند در اجرای پروژه تحقیقاتی مشارکت کنند.

دکتر شهرام محمدنژاد نماینده مرکز تحقیقات مخابرات ایران نیز در سخنانی استفاده از تمام ظرفیت‌ها در عرصه مخابرات استان را از جمله اهداف تشکیل کمیته تحقیقاتی قلمداد کرد و افزود: آیین‌نامه پژوهش انسانی در دو بعد قوانین و مقررات و کمیته استان در خردادماه تنظیم شده و به همه استان‌ها فرستاده شده است.

وی با اشاره به اینکه در آیین‌نامه اولویت تصویب پروژه‌ها، کنترل خروجی‌ها و پرداخت‌ها موردنظر قرار گرفته شده است گفت: سقف این پروژه‌ها حدود 50 میلیون تعیین شده و برای استان تهران امکان افزایش آن نیز وجود دارد.

در ادامه این جلسه حمید بهنامی مدیرکل پست استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر نه پروژه اولویت‌بندی شده است، استفاده از فناوری‌های روز در امور پستی، نقش پست در افزایش بهره‌وری ملی، شناخت بازارهای اقتصادی در استان تهران، بهداشت محیط کار، پست و محیط زیست، پیاده‌سازی مدل IFQM بودجه‌ریزی عملیاتی و غیره از مهمترین اولویت‌های شرکت پست استان تهران قلمداد کرد.

گفتنی است در این نشست ملاصالحی، مشاور مدیرعامل و مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری، مهندس نائینی، معاون توسعه و مهندسی مدیرعامل و دکتر محمدی استان دانشگاه امیرکبیر در سخنانی به ارایه نظرات خود پیرامون مقوله تحقیق و پژوهش در شرکت مخابرات استان تهران پرداختند
عنوان مرکز تحقیقات پست

شرکت پست جمهوری اسلامی ایــران به منظور شناخت نیازهای
رتـــــباطـی پستی در جامعه و نیز درک جـــــــایگاه پست
راقتـــصاد ایران، در سال 1369 مرکز تحقیقــات پست را راه انــــــدازی نــــمود.
این مرکز در طول فعالیت خود تاکنون پروژه های زیادی در مورد نقـــش

پست در اقتـــــصاد ایران، نقش اجتماعی پست، پست وتوسعه، پست
رهنگی و موضوعات دیگر انجام داده است. تولیـــــــــد و ترجمه منابع
مفید برای ارتقاء دانش مدیـــــــــــران و کارشناسان از جمله امــوری است که این مرکز به آن می پردازد.
پست مالی (تعاریف و مفاهیم کلی)

گزارش اول از مجموعه بررسی پست مالی
در این تحقیق سعی شده اهمیت نقش خدمات مالی پست در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مشخص و با تجزیه و تحلیل موقعیت فعلی و مقایسه بین کشورها پیشنهادها و توصیه هایی در جهت بهبود این بخش از پست داده شود. در این راستا سرویسهای مالی ذیل در 52 کشور که به پرسشنامه ها پاسخ داده اند بررسی شده است: حواله پولی پستی- بروات پستی- حواله پولی تلگرافی- چک مسافرتی پستی-جیرو-پست خرید-جمع آوری صورت حسابها- بانک پس انداز پستی- واریز جیرو و ظهرنویسی.
: پست مالی (توسعه بانکهای پس انداز پستی در کشورهای در حال توسعه)

گزارش دوم از مجموعه بررسی پست مالی (ترجمه)
پرسشنامه برای 23 کشور انجام داده است. هدف پروژه ترویج بانک پس انداز پستی در کشورهای در حال توسعه می باشد. به این منظور عملیات بانک پس انداز پستی توضیح داده شده و امتیازات عملی ترویج آن در این کشورها به ویژه در ارتباط با جمع‌آوری پس اندازهای کوچک نشان داده شده است. در پایان نتیجه گرفته شده که اگر ادارات پست در کشورهای در حال توسعه درصدد برطرف کردن موانع باشند. باید ترکیب مناسبی از مدرنیزه کردن، تسهیل عملیات، ایجاد انگیزه و تبلیغات موثر را در دستور کار قرار دهند.
پست مالی (جیرو و پس انداز پستی)

گزارش سوم از مجموعه بررسی پست مالی (ترجمه)
هدف این مطالعه بررسی امکان ادغام دو سرویس جیرو و پس انداز پستی است. به این منظور کشور گزارش دهنده (مصر) پرسشنامه هایی تهیه و به ادارات پست کشورهای عضو اتحادیه ارسال کرده است )سال 1981) که گزارش حاضر عمدتاً بر مبنای پاسخهای 24 کشوری است که در این مشاوره شرکت کرده و دارای هر دو سرویس هستند. اطلاعات حاصل از پرسشنامه ها نشان داده است

که تنها معدودی از ادارات پست در شرایطی هستند که حتی در سطح ابتدایی
قادر به ادغام بانک پس‌انداز پستی و سرویس جیرو در کشورشان می باشند بنابراین یکی کردن مدیریت دو سرویس واقع بینانه تر خواهد بود.

پست مالی (پایگاه داده های پست مالی ایران)
گزارش چهارم از مجموعه بررسی پست مالی
هدف از این گزارش طرح پاسخ به عدم وجود تمرکز اطلاعاتی و هرگونه بررسی مدون در زمینه پست مالی است. برای ایجاد پایگاه اطلاعاتی 4 مرحله تعیین انواع ویژگیهای اطلاعات مورد نیاز-طراحی و اجرای سیستم- شناسایی منابع اطلاعاتی و ارتباطات- وصول، فن آوری و ورود اطلاعات طی شده است. مشخصات بانک اطلاعات نیز در 4 گروه بندی کلی منابع اطلاعاتی بانک-ویژگیهای اطلاعات بانک-روشهای اصلاح و تکمیل اطلاعات بانک و گزارشات ارائه شده است. اطلاعات اصلی موجود در بانک اطلاعاتی نیـز بـه چهـار گروه کلی- اطلاعات مناطق-اطلاعات عملکرد پست مالی-اطلاعات شبکه های فیزیکی- اطلاعات اقتصادی، اجتماعی تقسیم شده اند.
پیش بینی درآمد بالفعل و بالقوه شبکه پستی

 

در این تحقیق درآمد شبکه پستی جمهوری اسلامی ایران برای سال 1371 به تفکیک استان و ماه برای دو حالت بالفعل و بالقوه پیش بینی شده است. پیش بینی براساس سال های 1360 تا 1370 موجود در دفتر آمار و فرابری داده ها به روشهای مختلف، نظیر رگرسیون چند متغیره، بر ازش مدل غیر خطی، سری های زمانی و نظریه همبستگی های جزئی صورت گرفته و تقریباً یک روند افزایشی در ترافیک پستی و میزان درآمد برای سال 1371 پیش بینی شده است.
بررسی رابطه رفت و آمد (ترافیک) مرسولات پستی با سهم ارزش افزوده‌های بخش های چهارگانه اقتصادی در ساختار تولید ناخالص ملی به قیمت های جاری و ثابت.
در این پژوهش از چشم اندازهای گوناگون اقتصادی-جامعه شناسی همبستگی
روند دگرگونی رفت و آمد (ترافیک) پستی با روند دگرگونی تغیرهای اقتصادی

و غیر اقتصادی در طی سالهای 1350 تا 1368 بررسی، و نشان داده شده که کاهش و افزایش حجم رفت و آمد (ترافیک) مرسولات پستی به چه درصدی از اندازه کاهش و افزایش ارزش افزوده های نسبی بستگی دارد.
بررسی زمینه ها و نیازهای پژوهشی براساس مسائل و مشکلات در امور پستی
در این پروژه با در نظر داشتن نگرش سیستمی. توجه به مسائل نارسائیها، مشکلات و عملکردها و زمینه شناسی پژوهشی صورت گرفته و پیشنهادات پژوهشی در حیطه جامعه شناسی پست عرضه شده است. اهداف اختصاصی این مطالعه عبارتند از:

1ـ آگاهی از انتظارات، انتقادات و نگرشهای مراجعه کنندگان و کارکنان به واحدهای پستی در زمینه امور پستی و در ارتباط با یکدیگر. 2ـ شناخت اهم مسائل درون سیستمی و برون سیستمی پست. 3ـ شناخت مسایل ناشی از روابط پست با مردم. 4- تعیین اولویتهای پژوهشی بر پایه مهمترین مشکلات
موجود و قابل پژوهش. روش مورد استفاده توصیفی بوده و اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه و مصاحبه از کارکنان و مراجعه کنندگان گردآوری شده است.
در پایان 16 عنوان از مسایل قابل پژوهش پیشنهاد شده است.

طرح مقدماتی مکانیزاسیون پست مالی
این گزارش یک طرح مقدماتی است که با دو هدف اصلی کاهش خطی گردش اطلاعاتی در شبکه پست مالی و تحت کنترل درآوردن اطلاعات شبکه برای مقاصد مدیریتی و تحقیقی ارائه شده است. فازهای مختلف این طرح عبارتند از: 1ـ مکانیزه کردن اطلاعات عملکرد پست مالی در سطح مراکز استانها 2ـ مکانیزه کردن حسابهای پست مالی در سطح مراکز استانها 3ـ تعمیم سیستم مکانیزه به سطوح پایین‌تر (شهرستانها و…) و نهایتاً حذف سیستم دستی 4ـ شبکه نمودن سیستم.
در گزارش امکانات فیزیکی (سخت افزاری-نرم افزاری-ساختمانی) و نیروی انسانی و آموزش لازم برای اجرای پروژه پیش بینی شده است.
پست مالی (ساختار پست مالی و جایگاه آن در بازار پولی ایران)

این گزارش جنبه های مختلف خدمات مالی پست در ایران را مورد مطالعه قرار می‌دهد. نتایج نشان داده که تقریباً تمامی فعالیت مالی پست در ایران در حوزه نقل و انتقالات پولی متمرکز گشته که ادامه حیات فعالیت آن در گرو راه اندازی و تقویت سرویسهایی چون پس انداز و جیرو است. همچنین ضرورت تقویت نیروی انسانی متخصص در شبکه پستی و مخصوصاً واحدهای پست مالی امری ضروری تلقی شده است. عملکرد اصلی خدمات مالی پست در نقاط شهری بوده و هنوز مناطق روستایی سهم بسزایی در تعیین جایگاه پست مالی در

بازار پولی کشور ندارند. نیمی از عملکرد پست مالی ایران از سالهای 1368 به بعد متکی به حمایتهای دولتی بوده و چنانچه این سرویس بخواهد بطور جدی و فعال ادامه یابد مقوله حوالجات عادی اهمیت شایان خود را می نمایاند. بالاترین حساسیت تقاضای حوالجات پولی پست مالی نسبت به حجم نقدینگی و در مرتبه بعد نسبت به متغیرهای جمعیتی (وضع سواد و اشتغال) و در آخر نسبت به واحدهای پست مالی می باشد.

تأثیر متغیرهای جمعیتی روی ترافیک پستی به دو صورت کلان و بخشی
هدف این پژوهش بررسی تأثیر متغیرهای جمعیتی بر روی ترافیک پستی به دو صورت کلان و بخشی در طی سالهای 1350 تا 1368 می باشد. در بررسی کلان، اثر جمعیت شاغل نسبی بر روی ترافیک پستی مثبت و تأثیر جمعیت بیکار نسبی بر روی ترافیک پستی منفی بدست آمده است و در بررسی بخشی، رابطه ترافیک پستی با تک تک بخشهای اصلی اقتصادی (کشاورزی، صنعت و نفت، خدمات) مورد مطالعه قرار گرفته است.

گزارش کوتاه و ساده از جایگاه پست در اقتصاد ایران
هدف این گزارش ارائه خلاصه ای از گزارش تحقیقاتی جایگاه پست در اقتصاد ایران می‌باشد که برای استفاده عموم همکاران پستی به زبان ساده تدارک شده است و همچنین در این کار، رابطه ترافیک مرسولات پستی با کمیت های کلان اقتصادی و بخش های اساسی اقتصاد و تببین کمی عوامل موثر بر رشد پست در آینده ارائه شده است.
جایگاه پست در اقتصاد ایران

هدف از این پروژه تعیین جایگاه پست در چارچوب اقتصاد ایران، یافتن نحوه و میزان ارتباط پست با کمیت های کلان اقتصادی و بخشهای اساسی اقتصاد، و بالاخره تعیین کمی عوامل موثر در رشد پست در آینده می باشد. به این منظور جمعاً 29 مدل (23 مدل فرعی و 6 مدل تلفیقی) ساخته شده که در آنها رابطه ترافیک پستی با سایر متغیرها بصورت دو متغیره و چند متغیره و به قیمتهای جاری و ثابت برآورد شده است. نتایج حاصله نشان داده که ترافیک پستی محصول عملکرد اقتصاد ملی است. از میان شاخصهای کلان اقتصادی شاخص تولیدات صنعتی بیش از سایر شاخص ها با ترافیک پستی رابطه داشته و از میان بخشهای چهارگانه اقتصاد کشور، بخش خدمات و بخش نفت بیش از سایر بخشها بر ترافیک پستی اثر داشته اند.
مقدمه ای بر شناخت پست (تحلیل جامعه شناسی)
در این تحقیق پست یک شرکت خدمات و اجتماعی تعریف شده و در مورد آن بررسی تحلیلی بعمل آمده، ضمن آنکه از نظر تطبیقی نیز نظری به آن اندخته شده است. هدف مشخص کردن متغیرهای عامل (متغیرهای اصلی و حساس) در معادلات پستی است که به منظور دستیابی به آن پست را نه تنها بصورت منفرد، بلکه از دیدگاه سیستمـی در متن جامعه مورد بررسی قرار داده است. پست بصورت فعلی آن، مقوله ای غربی معرفی شده که بر اثر نیاز جامعه و تحولات درونی آن در ایران بوجود نیامده لذا به آن از دو زاویه غربی و ایرانی نگاه شده است. در همین راستا خطوط کلی جوامع سنتی و صنعتی از هم مجزا و مبنای فرهنگی و اجتماعی پست مورد مداقه قرار گرفته است. در پایان عوامل اصلی تعیین حجم مبادلات یا حجم ترافیک پست عوامل ساختاری-فرهنگی در جامعه ملی معرفی شده است.

ارزیابی توانمندیهای منطقه ای جهت گسترش دفاتر پستی
در این گزارش ابتدا تحلیل تاریخی از وضعیت گسترش دفاتر پستی بعمل آمده و با توسل به مدل سازی آماری-اقتصادسنجی جمعاً 7 مدل برآورد شده و نحوه رشد آن دفاتر در آینده مورد بررسی قرار گرفته است. همچنین توانمندیهای استانهای مختلف کشور و رتبه بندی اولویت آن ها از روش تاکسونومی به منظور گسترش شبکه های پستی بررسی شده است.
جایگاه اجتماعی پست

در این تحقیق میزان آشنایی مراجعین به پست با انواع خدمات و سرویس های پستی و نیز میزان استفاده آنان از خدمات و سرویس های پستی مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته است. خدمات به دو دسته سنتی و جدید تقسیم شده و هرکدام به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفته اند. این گزارش با استفاده از پرسشنامه و تحقیق به صورت میدانی در چندین منطقه تهران و شهرستان ها (لنگرود و شوشتر) انجام شده است.
بررسی کیفیت عملکرد پست در انواع خدمات متعارف (سنتی)

از دید مشتریان
این گزارش تحلیلی میدانی در چندین منطقه پستی تهران و شهرستان شوشتر و لنگرود است .هدف اصلی گزارش، بررسی و سنجش میزان رضایتمندی یا نارضایتی مراجعین به پست نسبت به نحوه عملکرد شرکت در ارائه خدمات پستی است .این مطالعه چهار جنبه سرعت، امانتداری، صرف وقت و هزینه را در سه بخش پست نامه. پست امانات و پست مالی بصورت مجزا مورد بررسی قرار داده و هرکدام را به تفکیک در دو قسمت داخله و خارجه آورده است.
ترافیک استان ها

در این گزارش همانند گزارش جایگاه پست در اقتصاد ایران، ترافیک بالقوه و بالفعل برای استانهای مختلف کشور در دوره یازده ساله از سال 1360 تا 1370 با استفاده از روشهای اقتصاد سنجی محاسبه شده و توسط نمودارها و جدوال مختلف ترافیک پستی بالفعل و بالقوه استان های کشور ارائه شده است.
بررسی گرافیکی مبادلات بین المللی پست

هدف این گزارش ایجاد نگرشی مشخص و کم و بیش تفضیلی در زمینه مبادلات بین المللی پست برای دست اندرکاران است. در بررسی گرافیکی نمودارهای مربوط به صادرات و واردات پستی و مقایسه آنها و نمودارهای مقایسه ای مناطق پستی تهران بطور مجزا در نظر گرفته شده، موضوعات زیر در نمودارها جالب توجه است:
1ـ ترکیب کالایی صادرات و واردات پستی 2ـ ترکیب کشورهای طرف مبادله 3ـ عدم توازن صادرات و واردات پستی (وزنی، کالایی، کشوری) 4ـ درصد سهم کالاها و کشورهای عمده در صادرات و واردات پستی 5ـ مقایسه صادرات

مناطق پستی تهران در گروههای مختلف کالایی
اهداف، روش ها و مبانی اطلاعاتی بررسی پست بین الملل
این گزارش دومین تحقیق از مجموعه بررسی های پست بین الملل می باشد. در این پژوهش عمده ترین عوامل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی موثر بر مبادلات بین المللی پست ایران و روند تغییرات آن در دوره کوتاه مدت در طی سالهای 1367 تا 1370 بررسی شده است.

طرح کلی مکانیزاسیون اطلاعات عملکرد پست مالی ایران
این طرح، ضمن بیان ضرورتهای عاجل، محدودیتهای عینی و بالاخره تلفیق این دو عامل یعنی قبول روند تدریجی تحول از نظام کنترل دستی به مکانیزاسیون کامل اطلاعات اولویتها و اهداف مورد نظر در عملیات پست مالی برای قرار گرفتن تحت پوشش سیستم مکانیزه را مشخص نموده است. مطابق این طرح شبکه فیزیکی پست مالی طی سه مرحله کوتاه مدت و میان مدت و بلند مدت تحت پوشش کامل و مستقیم سیستم قرار خواهد گرفت. عنوان طرح: مقدمه ای بر شناخت تاریخ تجارت و بستر مبادلات پستی ایران
این گزارش به منظور شناخت تاریخ تجارت و نوع کالاهای مبادلاتی و بستر مبادلات پستی ایران تهیه شده تا با شناخت کامل از وضعیت تاریخی کشور ایران به بررسی اقتصاد و مبادلات بین المللی پرداخته شود. (این گزارش جلد اول گزارش سوم از مجموعه بررسی پست بین الملل می باشد.)

بررسی اقتصادی مبادلات پست بین الملل (گزارش چهارم-بلند مدت)
این گزارش چهارمین گزارش از پنج گزارشی است که درباره مسائل اقتصادی و مبانی اطلاعاتی مدیریتی، و روش های عملیات و مکانیزاسیون پست بین الملل تهیه شده است. در این پژوهش به بررسی تأثیر مولفه های گمرکی و نرخ ارز بر روی واردات و صادرات کالاهای هدیه و سوغات در دوره ای بلند مدت طی سالهای 1355 تا 1370 از طریق پست پرداخته شده است.
مکانیزاسیون پست مالی ایران سیستم مکانیزه حوالجات پولی پستی


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۶/۰۳
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |