پروژه دانلود

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه مقاله روابط زوجین تحت pdf دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه مقاله روابط زوجین تحت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه مقاله روابط زوجین تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه مقاله روابط زوجین تحت pdf :

روابط زوجین

ارتباط با همسران، مرکز مطالعات و تحقیقات سنجش برنامه ای.
ارزیابی میزان اثر بخشی مشاوره پیش از ازدواج بر سازگاری زناشویی در بین فرزندان شاهد تهران، معاونت پژوهشی دانشگاه شاهد.
بررسی تاثیر تفکرات غیر منطقی (براساس رویکرد شناختی) زناشویی در دانشجو معلمان متاهل دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان بجنورد، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت معلم.
بررسی تاثیر مهارت های ارتباطی با رویکرد شناختی-رفتاری بر میزان سازگاری زناشویی زوجین ساکن شهرستان کرج، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء.

بررسی تضاد در خانواده (با تاکید بر تضاد میان همسران)، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء
بررسی تفاوت سنی زن و شوهر و اثرات آن در خوشبختی خانواده، پژوهشکده خانواده.
بررسی رابطه بین انتظارات از زندگی زناشویی با رضامندی از زندگی، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی.
بررسی رابطه بین ساختار قدرت خانواده با رضایتمندی زناشویی زنان کارمند و خانه دار در شهر تهران، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء
بررسی رابطه تفاوت سنی و تحصیلی در زن و شوهر با میزان رضایت از ندگی زناشویی، پژوهشکده خانواده.

بررسی رابطه سطح رضایتمندی زناشویی و سطح توانایی ابراز وجود در گروهی از زوج های ساکن در دو شهرک وابسته به یکی از سازمان های صنعتی تهران، معاونت پژو.هشی دانشگاه علامه طباطبایی.
بررسی عوامل موثر بر رضایت زوجین، معاونت پژوهش دانشگاه شهید بهشتی.
بررسی عوامل موثر بر فاصله سنی زوجین و نتایج اجتامعی – فرهنگی و جمعیتی آن، وسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی.
بررسی کاهش دخالت اطرافیان در زندگی زوج های جوان، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی.
بررسی مشکلات مربوط به صمیمیت زوجین و تاثیر ارتباط درمانی زوجین بر آن، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء

بررسی مقایسه ای سازگاری زوجی بومی های شوشتری، دزفولی، عرب و بختیاری های استان خوزستان، دفاتر جهاد دانشگاهی.
بررسی میزان سطح توانایی ابراز وجود زوج های شهر تهران و رابطه ان با رضایت نمدی از زندگی زناشویی آنان، معاونت پژوهشی دانشگاه ازاد اسلامی.
بررسی نقش تهییج طلبی در تحکیم روابط زناشویی، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس.
بررسی نگرش افراد نسبت به عوامل موثر در روند مسالمت آمیز زندگی زناشویی (مرکز چهارمحال بختیاری) ، مراکز صدا و سیما در استان ها.

بررسی و تحقیق روابط زوجین نسبت به هزینه فرزندان، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی.

بررسی و شناسایی اثرات مهاجرت تحصیلی بر روابط همسران، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهراء

بررسی و مقایسه باورهای غیرمنطقی و رضامندی زناشویی زوجین شاغل با سطح تحصیلی دیپلم و زیردیپلم، لیسانس و بالاتر، معاونت پژوهشی دانشگاه الزهرا.

بررسی و مقایسه عوامل موثر بر رضامندی زناشویی در سه گروه پزشکان، کارمندان، کارگران شهر تهران، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت معلم.

بررسی و مقایسه عوامل موثر در رضامندی زنان شاغل و خانه دار از زندگی زناشویی، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

بررسی و مقایسه ویژگی های شخصیتی مزدوچین سازگار و ناسازگار در ازدواج مجدد همسران شاهد شهر تهران در سال 1374، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

پژوهشی در سیره امامان معصوم (ع)، همسرداری، دفتر تبلیغات اسلامی قم.

حل اختلافات زن و شوهر از دیدگاه قرآن و بررسی فقهی آن، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی.

رابطه بین الگوهای ارتباطی زن و یا شوهران دانشجوی دانشگاه های تهران و الگوهای ارتباطی والدین آنها، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت معلم.

رابطه بین پایگاه اقتصادی – اجتماعی زوجین با میزان رضامندی از زندگی زناشویی، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

رابطه سازگاری زناشویی با عوامل شخصیت و سبک های مقابله ای در فرزندان شاهد، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس.

رابطه سبک های دلبستگی و مهارت های ارتباطی با همسازی زناشویی در دانشجویان، معاونت پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس.

روابط با همسران، مرکز مطالعات و تحقیقات سنجش برنامه ای.

روابط داخلی خانواده به ویژه روابط بین همسران از دیدگاه اسلام، پژوهشکده خانواده.

طرح مشارکت و مسئولیت پذیری اعضاء خانواده، شورای فرهنگی، اجتماعی زنان.

مقایسه باورهای افراد مجرد و متاهل در مورد نقش زن و شوهر در خاناده، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

مقایسه ویژگی های روانی و روابط زناشویی معتادان و غیرمعتادان و همسران آنها، معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی.

مقایسه ویژگی های شخصیتی فرزندان خانواده های مادر سالار و خانواده های پدر سالار، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

نقش مهارت های اجتماعی در سازگاری زناشویی و طراحی یک مدل آموزشی و ارزشیابی آن، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی.

نقش های زن و مرد، مرکز مطالعات و تحقیقات سنجش برنامه ای.

سست بودن عقیده طرفین مؤلفه‌ اساسی طلاق در کردستان است

خبرگزاری فارس: از نظر برخی مسئولان و کارشناسان یکی از عوامل اصلی طلاق در کردستان، سست عقیده‌ بودن برخی از جوانان به ویژه پسران نسبت به اعتقادات دینی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، ازدواج یکی از سنت‌های پیامبران و امامان معصوم بوده و خداوند نیز در قران کریم بر انجام این فریضه الهی تأکید دارد.
امروز مسائلی چون مهریه بالا و جهیزیه گران موانعی بر سر راه ازدواج آسان هستند که سب به وجود آمدن اعتبارات کاذب برای جوانان و ایجاد انتظارات شکننده در میان زوج‌های جوان شده و ازدواج را به یک اتفاق عجیب و دست نیافتنی تبدیل کرده است و همین انتظارات نیز عامل جدایی و طلاق می‌شود.
رواج تجمل‌گرایی در ازدواج‌های امروزی و تبعیت از رسم و رسوم‌های غلط و چشم و هم چشمی هزینه‌های ازدواج را بالا برده و سبب وارد شدن فشار زیادی بر خانواده‌ها می‌شود.
بنابراین جوانان قشرهای متوسط و ضعیف جامعه که خود تمایل به ازدواج دارند با ترویج این فرهنگ نادرست در تأمین هزینه‌های گزاف ازدواج با مانع روبرو شده و قید ایجاد کانون گرم خانواده را می‌زنند.
یکی از جوان اهل روستاهای اطراف سنندج که تنها دو سال و نیم از ازدواجش می‌گذرد اما درخواست طلاق داد خود را تسلیم دادگستری کرده است به خبرنگار فارس در سنندج گفت: دلیل اساسی این عمل ناسازگاری همسرم با خانواده‌ام است.
قسیم رسولی که یک فرزند پسر نیز دارد افزود: من و همسرم چهار کلاس سواد داریم و در طول این چند سال زندگی مشترک تاکنون بین من و همسرم صحبت از چگونگی ادامه زندگی نشده و تنها حرف از جدایی و رهایی از همدیگر در خانواده ما بوده است.
وی اظهار داشت: همسرم نه تنها نسبت به خانواده و والدینم بی‌احترامی می‌کند بلکه حرف‌های زشتی نیز به آنان می‌زند.

رسولی تصریح کرد: همسرم بدون اجازه من به هر جایی که دلش خواست می‌رود و هر وقت که به وی پیشنهاد دخالت بزرگترها و استفاده از تجربیات آنها را داده‌ام وی اعتنایی به این حرف‌ها نکرده است.
یکی دیگر از ارباب رجوع‌های شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج جوانی 25 ساله بوده و اظهار داشت: در سن هیجده سالگی با همسرم بدون اینکه شناختی از وی داشته باشم ازدواج کردم.
فارس محمودی افزود: در اوایل زندگی مشترک هر دو برای تشکیل یک زندگی خوب و مطلوب تلاش کردیم و همسرم در چند سال نخست زندگی توانست ادامه تحصیل دهد و مدرک فوق دیپلم را اخذ کند اما بعد از گرفتن این مدرک مادرش گفت که دختر من از شما باسوادتر بوده و لیاقتش زندگی با فردی بهتر از تو است.

محمودی تصریح کرد: این حرف مادر همسرم در وی تأثیر فراوانی گذاشته و همسرم اکنون به عنوان یک ارشد با من برخورد می‌کند و هر کاری که دلش بخواهد انجام می‌دهد.
وی خاطر‌نشان کرد: اکنون بعد از بردن همه وسایل زندگی مشترکمان به خانه پدرش رفته و در دادگستری حاضر به برگشت به زندگی می‌شود اما بعد از خروج از دادگاه تحت هیچ شرایطی به گفته خود عمل نمی‌کند و هیچ دلیل قانع کننده‌ای برای این قضیه ندارد.
محمودی تنها راه حل و نجات خود را طلاق از همسر و جدایی از آن دانست و گفت: توصیه می‌کنم که جوانان چشم خود را باز کنند و بدون شناخت قبلی از طرفین و خانوده تن به ازدواج ندهند چون در عیر این صورت به این سرنوشت دچار می‌شوند.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کردستان به آمارهای افزایش طلاق در سال جاری در کردستان اشاره کرد و گفت: یک‌هزار و 370 مورد طلاق خلعی با هشت درصد رشد، 207 مورد طلاق بائن با 32 درصد رشد و 44 مورد طلاق رجعی با 107 درصد کاهش تا پایان مهرماه در اداره‌کل ثبت اسناد و املاک استان کردستان به ثبت رسیده است.

علی امینی تصریح کرد: یک‌هزار و 259 مورد طلاق خلعی، 140 مورد طلاق بائن و 91 مورد طلاق رجعی نیز در مدت مشابه سال گذشته به وقوع پیوسته است.
وی همچنین از افزایش هشت درصدی ثبت ازدواج در کردستان در سال جاری خبر داد و اظهار داشت: تا پایان مهرماه سال جاری 10 هزار و 711 مورد ازدواج در استان به ثبت رسیده که این میزان در مدت مشابه سال قبل 9 هزار و 837 مورد بوده است.
قاضی شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج نیز گفت: بیشترین اختلاف خانواده‌ها در استان کردستان که به دادگاه کشیده شده و منجر به طلاق می‌شود، در حال حاضر اعتیاد، بیکاری، عدم وابستگی به خانوده و بی‌اعتنایی به همسران است.

رحیم احمدی افزود: 98 درصد از پرونده‌های ورودی به شعبات دادگاه خانواده منجر به طلاق می‌شود و تنها دو درصد و شاید کمتر به صلح و سازش ختم شود.
وی با اشاره به اینکه اکثر این پرونده‌ها مربوط به زوج‌های زیر 30 سال و یا حتی زیر سه سال زندگی مشترک است، گفت: با توجه به محتویات پرونده‌ها، سست بودن عقیده طرفین و پایبند نبودن به مسائل اعتقادی به ویژه در پسران یکی از مؤلفه‌های اساسی جدایی زن و شوهرهای جوان در کردستان است.
احمدی تصریح کرد: عدم اعتقاد و پایبند به مسائل دینی و آموزه‌های اسلام سبب کاهش مسائل عاطفی و لاقید بودن به زندگی مشترک و در نتیجه اختلاف در میان زوجین است که منجر به جدایی می‌شود.
قاضی شعبه 11 دادگاه خانواده سنندج با اشاره به اینکه یکی دیگر از مسائلی که تاثیر بسزایی در اختلاف و جدایی میان زوجین دارد، عدم شناخت و عدم گزینش و دیدارهای خیابانی است، گفت: والدین وظیفه دارند که تجربیات خود را برای تصمیمات درست به فرزندان انتقال دهند و خود را مؤظف به تحقیقات درست در مورد طرف مقابل کنند.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه امروزه والدین در این امر مهم بسیار کمرنگ عمل کرده‌اند و شناخت جوانان امروز از یکدیگر بدون پایه و اساس صورت می‌گیرد.
احمدی یکی دیگر از مسائل موثر در طلاق را عدم شغل مناسب، انجام ندادن خدمت سربازی و مهریه‌های بالا با تفکر غلط و اشتباه اینکه مهریه را چه کسی داده و چه کسی گرفته عنوان کرد و اظهار داشت: از آنجایی که آموزش مهارت‌های لازم قبل از ازدواج در استان کردستان مطلوب نیست و با توجه به اینکه جوانان دخالت‌ها دلسوزاه والدین را یک نوع سرزنش به حساب می‌آورند، سن ازدواج سیر صعودی دارد.

احمدی میانگین ورودی پرونده‌های درخواست طلاق به سه شعبه دادگاه‌های خانواده سنندج را بالغ بر 500 فقره عنوان کرد و افزود: برخی از بانوان حاضرند بدون اینکه حق و حقوق خود را دریافت کنند فقط برای رهایی از دست همسران معتاد خود جدا شوند.
وی اذعان داشت: انجام کار فرهنگی در راستای نهادینه کردن امر ازدواج آسان و به موقع در کردستان کمرنگ است و باید رسانه‌ها در راستای فرهنگ‌سازی به شعار و حرف خاتمه دهند و عملاً وارد انجام کارهای فرهنگی شوند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۶/۰۳
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |