پروژه دانلود

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه ‌‌پروژه کارآفرینی تولید جوراب زنانه تحت pdf دارای 27 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه ‌‌پروژه کارآفرینی تولید جوراب زنانه تحت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه ‌‌پروژه کارآفرینی تولید جوراب زنانه تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه ‌‌پروژه کارآفرینی تولید جوراب زنانه تحت pdf :

پروژه کارآفرینی تولید جوراب زنانه

(با ظرفیت 1260000 جفت در سه شیفت)
1- 1 مقدمه :
پوشاک که یکی از نیازهای اساسی انسان محسوب می گردد، همواره فکر بشر را به خود معطوف داشته است. این نیاز که در ابتدا تنها به منظور حفظ بدن از گزند گرما و سرما و جانوران و سایر آدمیان به کار می آمد، رفته رفته جایگاه در خور توجهی یافت و تنوع و تغییرات زیادی را تجربه کرد. چنانکه انواع و اقسام پوشاک با کاربردهای مختلف و برای پوشش اندام مختلف ایجاد شد.
یکی از انواع پوشاک مورد استفاده، جوراب است. این پوشش که برای محافظت از پا به کار می آید دارای انواع گوناگونی است که تحت تأثیر جوی، فرهنگ و آداب هر جامعه مورد استفاده قرار می گیرد.

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید جوراب زنانه

محل اجرا :

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید جوراب زنانه می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های تولیدی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 33 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
جوراب پوشاکی بافته شده از نخ و یا کاموا است که برای پوشاندن پا از آن استفاده می‌شود.
جوراب برای موارد زیر طراحی می‌شود.
• ایجاد احساس راحتی در پوشیدن کفش
• گرم نگاه داشتن پا
• مد
• تمیز نگاه داشتن پا

پوشاک
پوشاک بدن انسان را از آب و هوا و دیگر مخاطرات موجود در طبیعت حفظ می‏کند.همچنین پوشاک می‏توانند برای راحتی، حجب و حیا و نیز برای ایمنی مورد استفاده قرار گیرند. همچنین می‏توانند نشان دهده‏ی باورهای مذهبی، فرهنگی و دیگر معانی اجتماعی باشند. امروزه و در قرن 21 استفاده از پوشاک بیشتر به خاطر پیروی از مد و شیک‏پوشی است تا به خاطر راحتی و دیگر استفاده‏های آن.
وظیفه اصلی پوشاک حفاظت از بدن انسان در برابر خطرات احتمالی در محیط مانند:آب و هوا (مانند نور شدید آفتاب ،سرما و گرمای بیش از اندازه و بارش برف و باران)، حشرات، مواد شیمیایی زیان آور ،سلاح و سایش با مواد زبر و آسیب‏رسان و سایر خطرها است. پوشاک در برابر بسیاری از مخاطرات که ممکن است بدن برهنه انسان را زخمی ‏کند ، محافظت می‏کند. در پاره‏ای از موارد پوشاک محیط را از فردی که پوشاک را پوشیده حفاظت می‏کند(مانند پوشاک ضد عفونی شده محافظ در اتاق عمل و محیط‏های پزشکی).
انسان‏ها همیشه در حال طراحی کردن پوشاک نوین برای مشکلات عملی خود هستند و دیگر فرق بین پوشاک و وسایل حفاظتی به شکل آشکار مشخص نیست.در این باره می‏توان به پوشاکی مانند پوشاک فضانوردی، پوشاک زرهی، پوشاک غواصی، مایو، پوشاک حفاظت کننده در مقابل نیش زنبور، لباس چرمی موتورسواری و لباس‏های محافظ اشاره کرد.

همچنین مردم بدن‏هایشان را به وسیله عطر، لوازم آرایش و مدل دادن به موهای سر ، صورت و بدنشان پیراسته می‏کنند.آنها همچنین بدنشان را به وسیله کارهایی مثل خالکوبی و جای زخم و دیگر کارها علامت‏گذاری می‏کنند.این کارها ممکن است نشانه‏ای از پوشاک باشند اما پوشاکی به وجود نیامده است.
در طول تاریخ بسیاری از جوامع به طور کامل یا تاقسمتی طرفدار برهنگی بوده‏اند که این یک هنجار فرهنگی به حساب می‏آمد.در دنیای امروز در بیشتر فرهنگ‏ها رفت و آمد در مکان‏های همگانی بدون پوشاک یک هنجار شکنی و غیرقابل قبول است .

نخ
نخ به رشته‌های باریک و بلندی گفته می‌شود که با روش‌های ریسندگی و از در کنار هم قرار گرفتن الیاف بوجود می‌آید و کاربرد‌های مختلف در صنایع نساجی دارد.

امروزه در سراسر جهان در حدود 70 درصد بارچه های حلقوی تاری و پودی بوسیله سوزن های زبانه دار 10 درصد با سوزنهای فنری و یا ریشدار 10 درصد با سوزن های مرکب و 10 در صد نیز بوسیله تکنیک های دیگر و با دست بافته می شو ند.
جورابهای ظریف عمدتا بر روی ماشین های جوراب بافی اتوماتیک با گیج 32 بافته می شود. بسته به کار برد ماشین توصیه می شود بر روی ماشینی با ظرافت سوزن و ضخامت سوزن معین نخی با ظرافت معینی بافته شود.
بر روی ماشین های جوراب بافی سوزنها به طور متفاوتی دچار آسیب می شوند. چنانچه قسمتی از سوزن مانند قلاب زبانه پایه و یا قسمت دیگر معیوب شود سوزن بایستی بلافاصله عوض شود. عمر یک سوزن بر روی ماشین های جوراب بافی به عوامل مختلفی بستگی دارد. به عنوان مثال به عواملی نظیر میزان عمر ماشین نوع بافت سوزن وی طرح موجود بر روی جوراب و کیفیت نخ بکار رفته. در برخی موارد هزینه سوزن های نو در صد قابل توجهی از کل هزینه ها را تشکیل می دهد. تحقیقی برروی 200 ماشین جوراب بافی در دو کارخانه که دارای ظرفیت 12 میلیون جوراب در سال را دارد در کشور کرواسی صورت گرفنه است که خلاصه ای از آن را در زیر ملاحظه می کنید. ماشین ها مذکور مجهز به سوزن های زبانه دار معمولی و دو سر زبانه دار بوده اند. برای تولید جوراب های زنانه ظریف از ماشین های اتوماتیک با گیج 32 با قطر 4 اینچ 400 سوزن و سرعت 700 دور در دقیقه برای سیلندر استفاده شده است. نخ فیلامنتی تکسچره شده پلی آمیدی در اینحالت روی سوزنها بافته شد. برای تولید جوراب های معمولی از ماشین ها اتوماتیک یک سیلندره با گیج 14 159 سوزن و قطر 90 میلیمتر برای تولید جوراب بچه گانه از پنبه و الاستان با سرعت حداکثر 250 دور در دقیقه استفاده می شود.

در طی 6 هفته تحت نظر گرفتن ماشین های جوراب بافی در مجموع 694 مورد اسیب دیدگی سوزن گزارش گردید. از این مقدار اسیب دیدگی
حدود 61 شکستگی سر سوزن شامل زبانه و قلاب سوزن
حدود 16 ساییدگی و آسیب در ساق سوزن
حدود 23 در صد شکستگی پایه سوزن گزارش گردید.
سوزن ها اغلب در ابتدای هفته اسیب می دیدند زمانیکه ماشین ها مجددا پس از دو روز تعطیلی آ غاز به کار می کردند. علت آسیب دیدگی ها عبارت بودند از کثیفی های روغن یا جمع شدگی روغن در منطقه بافت که بطور صحیحی از آن منطقه تمیز نشده بودند. این مشکلات بخصوص برای

ماشینهای قدیمی تر ایجاد میشد. بر روی ماشین هایی که از نخهای ریسیده شده استفاده می شد ذرات الیاف و پرز معلق در فضا در منطقه بافت می نشستند و منجر به اسیب دیدگی قلاب و یا زبانه سوزن می شدند. مناطق ضخیم در نخ باعٍث اسیب دیدگی سینکر و یا نخ پارگی میشد. هنگام رفع نخ پارگی چنانچه هیچگونه اسیب دیدگی سینکر شناخته نمی شد در هنگام استارت مجدد دستگاه سوزن تحت تاثیر قرار می گرفت.
یک ماشین اتو ماتیک جوراب بافی در هر ساعت به طور متوسط به 289/. سوزن یا یک سوزن در هر 46/3 ساعت نیاز مند است . در یک کارخانه با 40 دستگاه اتوماتیک در هر سال هزینه این سوزنها با قیمت یک دستگاه جوراب بافی نو یعنی 20000 یورو برابری می کند. میزان مصرف سوزن بخصوص در ماشین های مجهز به سوزن های دو سر زبانه دار بسیار بالاست.

مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های تولیدی بخش سازمان صنایع صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان .
2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع .
3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .
4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .
5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
1- اشخاص حقیقی

– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
– حداقل سن 18 سال تمام
– دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

2- اشخاص حقوقی
– اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )
– ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

مدارک مورد نیاز:
1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان.
2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن
3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی
4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست
5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء
6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی
7- پوشه فنردار
8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست
اصلاحیه جواز تاسیس :
1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.
5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.

صدور پروانه بهره برداری :
1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.
4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

مراحل صدور توسعه طرح :
1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

فصل دوم
روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از محل تولید جوراب زنانه
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید جوراب زنانه به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش تولید نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین تولیدی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)
در زمینه جذب مشتراین می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر .

فصل سوم
امور مالی طرح

1- سرمایه گذاری ثابت طرح :
1-1- زمین محل اجرای طرح :

2-1- محوطه سازی :

3-1- ساختمان ها :

4-1- تأسیسات و تجهیزات :

5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :

7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :

8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :

جدول هزینه های ثابت طرح :


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۶/۰۳
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |