پروژه دانلود

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه کارآفرینی پرورش ماهی تحت pdf دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی پرورش ماهی تحت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است

بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه کارآفرینی پرورش ماهی تحت pdf

مقدمه
بهداشت در پرورش ماهی
محافظت از مزرعه پرورش ماهی
رعایت اصول بهداشتی
کنترل ورود ماهیان هرز وموجودات مزاحم
توجه به تراکم ماهیان دراستخر
بررسی مداوم وکنترل بهداشتی
تغذیه ماهیان گرمابی
تغذیه ماهیان سردابی(قزل آلا)
انواع غذای کنسانتره ماهی قزل آلا
ویژگی¬های  فیزیکی غذای ماهیان سردابی و دفعات غذادهی
نحوه میزان غذادهی
اجرای اصول gmp در تولید غذای ابزیان
موقعیت مکانی و امکانات تولید
انتخاب و خرید مواد خام
دریافت مواد افزودنی و ترکیبی
نگهداری و جابه¬جایی مواد اولیه و محصول نهایی
فرآوری مواد خام
بسته¬بندی و برچسب¬زنی
انبار و حمل ونقل
روش¬های نمونه¬برداری و تحلیل اطلاعات
فرا خوانی محصول یا معیوب یا بد بسته¬بندی شده
نظافت کارخانه یا ایمنی کارگر
نگهداری وتعمیرات
کارکنان
مستندسازی
پرورش ماهی درکانالهاوحوضچه های ذخیره اب کشاورزی
شیب بستر
سطح مقطع ،عرض وعمق
سرعت آب
دمای آب
کیفیت آب
آماده سازی محدوده محصور
پرورش(قزل آلا)
تغذیه ماهیان
پرورش درحوضچه های ذخیره
توجیه اقتصادی طرح
الف)سرمایه گذاری ثابت
ب)هزینه جاری
ج)فروش

خـلاصــه طــرح

موضوع طرح :پرورش ماهی قزل آلا ( در سیستم مدار بسته )

ظرفیت : هشتاد تن در سال

محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق کشور

سرمایه گذاری کـل: 8/1332 میلیون ریال

سهم آورده متقاضی: 8/142 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 1190 میلیون ریال

دوره بازگشـت سرمایه: 21 ماه

میزان اشتغال زایی : هشت نفـر

 مقــــدمه

با افزایش روز افزون جمعیت و نیاز به غذا و مواد پروتئینی ، جایگاه تولید و پرورش ماهی در آبهای داخلی و بهره برداری بهینه از منابع آبی در دسترس روز به روز آشکارتر می‌شود. اهمیت این موضوع با توجه به نقش مصرف گوشت ماهی در تامین سلامت افراد و همچنین مقایسه سرانه اندک مصرف آن در قیاس با ممالک توسعه یافته عیان تر خواهد شد. توسعه این حرفه به عوامل مختلفی بستگی دارد و در نتیجه هر کدام از این عوامل موجب بروز تنگناهایی در راه توسعه گشته اند. از جمله ، فاکتورهای عدم سهولت دسترسی به آب، زمین مناسب، شرایط اقلیمی مساعد و تغییرات فصلی در کمیت یا کیفیت آب در دسترس، در بسیاری از مناطق باعث ایجاد مشکلاتی در توسعه مزارع پرورش ماهی قزل‌آلا با روشهای متداول شده است. بمنظور مقابله با این مسائل ، استفاده از سیستم های گردشی و استفاده مجدد از آب یا سیستم مدار بسته بتازگی مد نظر صاحب نظران واقع شده است

   در این روش، آب حوضچه های پرورشی پس از اجرای مراحل تصفیه فیزیکی و زیستی، از نظر گازهای محلول متعادل می‌شود و آب تازه مورد نیاز در این روش از 2 تا 25% وارد سیستم می‌شود. اکسیژن مورد نیاز در این سیستم از طریق هوادهی و همچنین استفاده از اکسیژن خالص تامین می‌شود

   به منظور استفاده از حداکثر ظرفیت نگهداری، لازمست در سیستم از ماهیان بااوزان مختلف نگهداری شود و در فواصل زمانی معین با رشد و نمو ماهیان، ماهیان با وزن مناسب را صید نمود. این فاصله زمانی معمولا در حدود دو ماه در نظر گرفته می‌شود. همچنین شایان ذکر است که رشد کامل ماهی حدود نه ماه به طول خواهد انجامید و نخستین محصول پس از پایان ماه نهم به بازار عرضه خواهد شد

    طرحهای پرورش ماهی با روشهای علمی و درقالب واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی موجبات دستیابی به تولید اقتصادی و بهداشتی این فراورده ها را فراهم می آورد. با اجرای این گونه طرحها علاوه بر تامین پروتئین مورد نیاز جوامع در حال رشد، راندمان تولید افزایش یافته و از امکانات بالقوه و بالفعل محلی و منطقه ای استفاده بهینه به عمل می آید مضافاً اینکه باعث ایجاد اشتغال مولد گردیده و سوددهی معقولی را برای سرمایه گذار در پی خواهد داشت. ضمن اینکه این طرح دارای این قابلیت می‌باشد که در قالب تعاونی های بانوان به مرحله اجرا درآید

گام نخست در موفقیت پرورش ماهی به مدیریت بهداشتی آن بستگی دارد. مهمترین ، آسانترین وکم هزینه ترین روش جلوگیری از صدمه ها و ضایعات ناشی از بروز بیماریها دریک استخر پرورش ماهی پیشگیری از بیماری ومحافظت ماهیان از عوامل بیماریز است

انتخابصحیح آب وزمین مناسب برای پرورش ماهیان ، طراحی مناسب یک مزرعه براساس موازین بهداشتی وبالاخره مدیریت مطلوب بهداشتی از ارکان تولید اقتصادی ماهی دریک مزرعه است

 :: تأمین آب سالم :

انتقال بسیاری از عوامل بیماریزا از طریق آب انجام می گیرد ، بنابراین تأمین آب عاری از این عوامل از وظایف مهم پرورش دهنده ، به حساب می آید. از روشهای تأمین آب سالم میتوان استفاده از صافیهای شنی یا استفاده از مخزن بدون ماهی قبل از آبگیری استخر را نام برد

  :: تأمین غذای سالم :

در استفاده از غذاهای کنسانتره بشرط نگهداری صحیح معمولاً مشکل آلودگی غذا وجود ندارد. اما در غذادهی توسط غذاهای دستی بخصوص موادی که سریع فاسد می شوند مثل ضایعات کشتارگاهی خطر ابتلاء ماهیان به بیماریهای میکروبی بسیار زیاد است بنابراین در نحوه تهیه ونگهداری غذا رعایت نکات زیر ضروری است

الف) غذا باید در انبارهای خشک وتمیز نگهداری شود ودر مورد غذاهای کنسانتره به تاریخ مصرف آنها باید توجه کرد

ب) مواد وغذای ورودی به انبار بایست از نظر آلودگی به حشرات وآفات کنترل شود

ج) از چیدن کیسه های غذا در کف انبار خودداری شود برای اینکار میتوان از پالت ها یا الوار چوبی استفاده کرد

د) در مورد استفاده از ضایعات کشتارگاهی ، غذا باید به اندازه نیاز روزانه تهیه شده وقبل از مصرف حرارت داده شود

الف) ضدعفونی استخرها

قبل از مبادرت به آبگیری وماهیدار کردن استخرها ، خشک نگهداشتن استخرها به مدت 2-1 ماه بعدازآهک پاشی ، سبب نابودی اشکال مختلف انگلها شده و این عمل مانع انتقال عوامل بیماریزا به دوره های پرورشی بعد خواهد شد

برخی از استخرهای خاکی در طول سالهای بهره برداری انباشته از رسوبات آب ورودی ویا باقی مانده پوسیده شده مواد غذایی می شوند که ضروری است پس از خشک کردن استخرها نسبت به برداشت این لایه های رسوبی ولجنی اقدام گردد

در استخرهای پرورش قزل آلا ، ضروری است روزانه ماهیان مرده از استخر برداشت شده ومدفون گردند ، در غیر اینصورت این ماهیان به عنوان عامل انتشاردهنده عفونت سبب توسعه بیماری خواهند شد

در طول بهره برداری از استخرهای خاکی ، ضروری است رویشهای گیاهی که بطور معمول بدلیل غنای زیاد آب به وسیله مواد آلی بوجود می آیند برداشته شوند. این عمل بر تثبیت اکسیژن آب وجلوگیری از نوسان آن سبب کاهش شرایط مطلوب زیستی برخی میزبانهای واسط بیماریها از جمله حلزونها می شود

 ب) ضد عفونی تجهیزات پرورشی :

 با ضد عفونی لوازم ، تجهیزات وتورآلات بوسیله حوضچه های حاوی کلر(با غلظت mg/Lit200)وموظف کردن کارکنان مزرعه پرورش ماهی به رعایت بهداشت میتوان از شیوع بیماری به استخرها جلوگیری کرد

 ج) ضدعفونی ماهیان : در مورد ماهیان گرمابی دادن یک حمام نمک معمولی (کلرورسدیم) به ماهیان قبل از ماهیدار کردن استخرها ، یک روش پیشگیری مهم ومطمئن می باشد

 ماهیان منابع آبی بطور طبیعی دارای انواع آلودگیها هستند که بدلیل شرایط محیطی ممکن است دارای نشانه درمانگاهی نباشند اما این ماهیان در صورت ورود به استخرهای ماهی ـ که بدلیل تراکم ماهیان تحت استرس هستند ـ عوامل بیماریزا بسرعت انتشار یافته وسبب تلفات گسترده میشوند

بعضیاز موجودات از جمله حلزونها وپرندگان ماهیخوار وزالوها که میزبان واسط ویا عامل انتقال برخی بیماریها هستند باعث آلودگیها وبیماریهای ماهیان می گردند که وجود آنها نیز باید کنترل گردد


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۲/۰۶
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |