پروژه مقاله کلم پیچ تحت pdf دارای 36 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه مقاله کلم پیچ تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه مقاله کلم پیچ تحت pdf
کلم پیچ Cabbage
طبقه بندی، مبدا، و تاریخچه
وسعت و اهمیت
روندکار در راندمان تولید
احتیاج آب و هوائی
انتخاب ارقام و بذر
انواع ارقام
تامین بذر
آماده سازی خاک
کود شیمیائی وآهک
کنترل بیماریها و حشرات
کلم گل سبز (بروکلی)(Broccoli sprouting)
طبقه بندی و اهمیت
ارقام
کلم تکمه ای (بروکسل) Brussels sprouts
طبقه بندی، طرز رشد و کشت
وسعت و اهمیت
کنترل بیماریها و حشرات
برداشت و بسته بندی
گل کلم (کلم گل معمولی)و بروکلی سردهنده یا گل کلم مقاوم بسرما
طبقه بندی و اهمیت
ارقام
خاک و احتیاجهای زراعی
برداشت و بسته بندی
کلارد(Brassica oleracea var .virids)
طبقه بندی و طرز رشد
ارقام
احتیاجهای زارعی
کلم زینتی Brassica oleracea var .viridis))
انواع
عملیات زراعی
برداشت و بازار یابی
کلم قمری (Kohlrabi)
طبقه بندی و مصرف
ارقام
احتیاجهای زراعی
برداشت
منابع
بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه مقاله کلم پیچ تحت pdf
-سبزیکاری: نوشته محمد مشری
-پرورش سبزی: نوشته اردشیر قادری
-پرورش سبزی در باغ، خانه و آپارتمان نوشته: حسن حسنی زاده وسعید عباس پور
vegetable crop fifth edition: Thompson and lcelly
- Breeding vegetable crop: Maclcj. Bassett
- vegetable production IB: Libner Nonneclce
Prasica oiseecls prcduction: Bhowmik/T.P
-Oil seed brassicas: Bhowmik/T.P
طبقه بندی، مبدا، و تاریخچه
کلم پیچ ( Brassica oleraca var Capitata) مهمترین عضو خانواده خردل (شب بو) میباشد. بطور مسلم گردیده که رقمهای امروز کلم پیچ از کلم پیچ وحشی که درطول سواحل گچی انگلستان و سواحل غربی و جنوبی اروپا رشد میکرده منشاء گرفته است. کلم یچ بعنوان یک محصول غذائی از اولین دورههای باستانی مصرف میشده است. یونانیان قدیم به آن اعتبار بالائی داده و در افسانههای آنها ادعا میشود که مبداء آن از پدر خدایان آنهاست گفته میشود که مصریان کلم پیچ را میپرستیدند امروزه نیز هنوز بعنوان یک سبزی پیشتاز به حساب میآید
وسعت و اهمیت
اگر چه محبوبیت کلم پبچ در سالهای اخیر حدودی کاهش یافته است با این حال در رتبه یازدهم ازنظر سطح زیرکشت و در مرتبه ششم از لحاظ ارزش در میان 22 سبزی عمده آمریکا در سال 1977 قرار داشته است سطح زیر کشت کلم پیچ برای عرضه به صورت تازه وکراتبه بازار 68800 در سال 1949 به حدود 37060 هکتار در سال 1977 کاهش یافت در طول این دوره کل تولید تدریجا کاهش نشان داد در حالیکه ارزش آن از 36569000 دلار به حدود 172860000 دلار افزایش یافته به همان ترتیب کلم پیچ برای ساورکرات از 7088 به 4200 هکتار در طول دوره 1949 تا 1977 کاهش پیدا کرد، در حالیکه ارزش کل از 2190000 دلار به تقریبا 7022000 دلار افزایش یافت کلم پیچ تجارتی در ایالات متعدی بطوری که در شکل 16-1 نشان داده شده تولید گردیده که همچنین رکورد نحوه کلم پیچ را در سالهای 1949 تا 1977 نشان میدهد، ایالات فلوریدا، تگزاز، کالیفرنیا، کارولینای شمالی و جورجیا پیشتاز در تولید و عرضه کلم پیچ تازه میباشد. در حالیکه کلم برای تهیه کرات در ایالات نیویورک، و یسکانسین و اوهایو همچنانکه در جداول 16-1 و 16-2 نشان داده شده تولید میشود
روندکار در راندمان تولید
تولید کلم پیچ به خاطر نشاء کاری گیاهان، کودهای شیمیائی آفت کشها و کارگر نسبتا “گران است. عملکرد کلم پیچ برای مصارف تازه در هر هکتار از 67/16 به 13/18 تن بین سالهای 1949 و 1995 افزایش یافت و به 11/28 تن در سال 1977 رسیده (جداول 1-6 و 16-1). عملکرد کلم پیچ برای تهیه ساورکرات تقریبا “از 4/22 تن در هکتار در سال 1949 به 18/26 در سال 1959 و 20/48 تن در سال 1977 افزایش یافت در سال 1939، تولید یک هکتار کلم پیچ برای عرضه به صورت تازه به بازار احتیاج به 267 ساعت کار کارگر و کلم برای تهیه کرات به 232 ساعت کار احتیاج داشت این ارقام به 257 و 138 ساعت کار گارگر در سال 1959 کاهش یافت راندمان به طور قابل ملاحظه ای در سالهای اخیر بهبود یافت به طوریکه بازده یک ساعت کار کارگر 57% درصد بین سالهای 1939 و 1977 افزایش داشته است.(جدول 1-6)
احتیاج آب و هوائی
کلم پیچ یک محصول مقاوم فصل سرد بوده و یک دوره سرد مرطوب برای آن بهترین است اگر چه کلم پبچ میتواند درجه حرارتهائی با تفاوت و سیعی را تحمل نماید. کشت کلم پیچ در جنوب آمریکا از تیر ماه تا فروردین ماه، خلال یک دوره آب و هوائی فوق العاده متفاوت انجام میگیرد
گیاهان جوان کلم پیچ از گروه واکفیلد اگر خوب مقاوم شده باشد، درجه حرارتهائی حتی به پائین 4/9 درجه سانتی گراد زیر صفر را بخوبی بدون آسیب عمده تحمل مینماید. اگر جه بیشتر ارقام مخصوصا” از نوع کپنهاگن حرارتهای کمتر از 7/6 درجه سانتی گراد زیر صفر را نمی توانند تحمل کنند حتی در7/6 درجه سانتی گراد در بر صفر گیاهان بایستی خوب مقاوم شده باشد
انتخاب ارقام و بذر
در انتخاب یک رقم، بایستی فاکتورهائی مانند تقاضای بازار مقاومت به سرما و امراض، فصلی از سال که بایستی کشت شود و مقاومت نسبت به بذر رفتن از موقع را مورد توجه قرار داد
انواع ارقام
ارقام مخروطی شکل در اول فصل کشت میشوند، جرسی واکفیلد و جارلستون واکفیلد مشابه بوده لیکن دومی کمی بزرگتر، دیررس تر و نوک تیزی راس آن کمتر است زودرس ترین رقمهای کره ای شکل گلدن ایکر است که متعلق به گروه کینها گن مارکت میباشد.ارقام میان فصل کلوک وماریون مارکت (فرمهای مدور ) و ویسکا
نسبن آل سیزنز و فلات داج (فرم پهن ) هستند.پرورش نوع هولاندر یا دانیش بال هد در شمال آمریکا برای انبار کردن در زمستان میباشد خصوصیات بارز ارقام مهم کلم پیچ در جدول 16-3 شکل تعدادی از آنها در شکل 16-2 نشان داده شده است
تامین بذر
تاحدود سال 1915 بیشتر بذور کلم پیچ از اروپا عمدتا از دانمارک وهلند وارد میشد
از آن زمان تا کنون بسیاری از تهیه کنندگان بذر در امریکا بذر خود را در ناحیه پاگت سوئد تولید میکنند که در اطراف مونت ورسن واشنگتن متمرکز است. لانگ ایلید نیویورک قدیمی ترین ناحیه تولید بذر کلم پیچ در ایالات متحده میباشد به خاطر منطقه پاکت سوئد متوقف کردند.سهولتی که در آمیزش اعضاء خانواده کلم به یکدیگر وجود دارد.حفظ و نگهداری بذر خالص پایه را مسئله مشکلی میسازد.به این علت بهتر است که بذر را از تولید کنندگان بذر که خود علاقمندی در تولید بذر کلم پیچ داشته و بذور پایه قابل اعتمادی را نگهداری مینمایند خریداری نمود. در موقع خرید بذر، باید سابقه ای از بذر پایه را نگهداری نمود، تا این نژاد بخصوص یا بذر پایه را بتوان در فصل دیگر در صورت تمایل مجددا” تهیه نمود
آماده سازی خاک
خاک مناسب
برای کشتهای پائیز، تابستان و اول زمستان کلم پیچ در روی خاکهای لوم سنگین تر به بهترین نحو عمل میکند. در حالیکه محصول بهار در خاکهای لوم شنی تر بهترین رشد را خواهد نمود.خاکهای شنی زهکشی بهتری داشته وطبیعتا” گرم تر از انواع خاکهای سنگین تر هستند. در حالیکه محصول کلم پیچ احتیاج به میزان فراوانی آب دارد. زهکشی خوب بسیار لازم است وخاک باید دارای مواد آلی فراوانی باشد
تهیه بستر بذر
محصول کود سبز باید حداقل یک ماه از کاشت به زیر خاک برگردانده شود.زمین بایستی دیسک زده شود و ردیفها یک هفته تا ده روز قبل از کاشت آماده گردد.کولتیوا تورهای دیسکی وسیله خوبی است چون همانطوری که خاک را کاملا” نرم میکند ردیفها را نیز آماده میسازد.خاکهای سنگین بایستی قبل ازکاشت به اندازه کافی دندانه زده شود
کود شیمیائی وآهک
- ۹۵/۰۲/۰۶