پروژه دانلود

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 پروژه مقاله مدلسازی حذف فنل به کمک آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم به روش سطح پاسخ تحت pdf دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه مقاله مدلسازی حذف فنل به کمک آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم به روش سطح پاسخ تحت pdf   کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه مقاله مدلسازی حذف فنل به کمک آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم به روش سطح پاسخ تحت pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه مقاله مدلسازی حذف فنل به کمک آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم به روش سطح پاسخ تحت pdf :

چکیده

در این تحقیق، استفاده مستقیم از شلغم برای حذف فنل از پساب صنعتی مورد بررسی قرار گرفت. فنل به عنوان یک ماده سمی در پساب بسیاری از صنایع یافت می شود. آنزیم پراکسیداز موجود در شلغم می تواند به عنوان یک کاتالیزور مناسب در اکسید و پلیمریزه کردن ترکیبات آروماتیکی در حضور پراکسید هیدروژن عمل کند. طرح مرکب مرکزی برای تخمین اثر سه فاکتور موثر در فرایند حذف فنل شامل: مقدار شلغم (9-1 g/50 mL) ، پراکسید هیدروژن (40-1 mM) ، و پلی اتیلن گلایکول35 کیلو دالتون (0/7-0 g/L) استفاده شد. مدل درجه سه اصلاح شده برای طراحی صورت گرفته پیشنهاد شد و نتایج تا %90 حذف فنل را در حضور پراکسیداز شلغم نشان دادند. این نتایج بیان کننده تصفیه آنزیمی به عنوان یک گزینه مناسب در مقایسه با روش های متداول می باشد. بنابراین شلغم به عنوان یک منبع نسبتا ارزان قیمت مد نظر قرار می گیرد.

کلمات کلیدی: پراکسیداز، شلغم، فنل، طرح مرکب مرکزی

مقدمه

پسابهای صنعتی یکی از مهم ترین آلایندههای محیط زیست می باشند. ترکیبات فنلی از مهمترین و شایعترین آلایندههای اتمسفر و منابع آبی به شمار میروند. فنلها در پساب بسیاری از صنایع مانند پالایشگاهها، کارخانههای کک سازی و پالایش قطران، فرآوری زغالسنگ و زغالشویی و مجتمعهای پتروشیمی وجود دارند. به منظور تیمار پسابهای حاوی ترکیبات فنلی، روشهای فیزیکوشیمیایی بسیاری مانند جذب، اکسیداسیون مرطوب، ازنزنی، روشهای فوتوکاتالیستی و غشایی به کار میروند ولی به علت هزینه عملیاتی بالا و امکان به وجود آمدن دیگر مواد آلاینده حدواسط در حین انجام این روشها، از صرفه اقتصادی و کارایی مناسبی برخوردار نیستند. روشهای زیستی به سبب کارایی بالا، تخریب کامل مواد آلاینده، ارزان بودن و بازدهی مناسب عمدتاً مورد توجه هستند. آنزیمها در بسیاری از فرایندهای تصفیه برای حذف برخی آلودگیهای خاص به کار میروند. تعدادی از آنزیمهای اکسیدکنندهی حاصل از باکتریها، قارچها و گیاهان نقش مهمی در تصفیه بر عهده دارند .[1] پراکسیدازها بر روی مواد آلودهکنندهی سخت عمل می کنند و باعث تبدیل آنها به مواد دیگر و تصفیهی بهتر می شوند. مزایای روشهای تصفیهی آنزیمی

در مقایسه با روشهای کلاسیک و سنتی عبارت است از: امکان حذف مواد سخت، امکان انجام عملیات در غلظتهای کم و زیاد از مواد آلودهکننده در محدوده های متفاوت pH، دما و شوری و نهایتا کنترل آسانتر فرایند. فنل ها در اثر واکنش با آنزیم، به رادیکال های فنوکسی تبدیل می گردند که با واکنش های تکمیلی پس از آن، اولیگومرها و پلیمرهای کمتر سمی تولید می شوند و به دلیل انحلال کم این ترکیبات در آب، به راحتی جدا می شوند. پراکسیداز ترشحی گیاهی از گونه های مختلفی از گیاهان شامل ترب کوهی، شلغم، تنباکو، گندم، گوجه فرنگی، پوسته دانه لوبیای سبز، جو و بادام زمینی بدست می آید. در این تحقیق طراحی آزمایش به کمک روش سطح پاسخ برای بررسی اثر سه فاکتور موثر مقدار آنزیم، غلظت پراکسید هیدروژن و غلظت پلی اتیلن گلایکول بر واکنش حذف فنل انجام شد .[5]

مواد و روش ها

در این تحقیق از فنل به عنوان سوبسترای آنزیمی استفاده شد. پساب سنتزی با غلظت فنل 1 mM مورد آزمایش قرار گرفت. شلغم به عنوان منبع آنزیم پراکسیداز، فنل 99 درصد، پراکسید هیدروژن 30 درصد وزنی به حجمی، پلی اتیلن گلایکول 35000 1 دالتون، سدیم فسفات بدون آب، سدیم فسفات هفت آبه، بی کربنات پتاسیم برای تهیه بافر، -4آمینو آنتی پیرین و پتاسیم فروسیانید (K3[Fe(CN)6]) و سدیم آزید برای توقف واکنش آنزیمی از شرکت مرک2 تهیه شدند.
روش ها

تعیین مقدار پروتئین و اندازه گیری فعالیت آنزیم: در این آزمایش میزان پروتئین موجود در شلغم به کمک روش بردفورد اندازه گیری شد. مقدار فعالیت آنزیم نیز به کمک روش رنگ سنجی تعیین شد. در این آزمایش از معرف های -4آمینوآنتی پایرن، فنل و پراکسید هیدروژن به عنوان سوبسترا و بافر فسفات در 7/4 pH در دمای25 درجه سانتیگراد استفاده شد. نرخ مصرف پراکسید هیدروژن با اندازه گیری تغییرات جذب محلول در طول موج 510 نانومتر محاسبه شد .[2]

محاسبه غلظت فنل: غلظت فنل نیز توسط روش رنگ سنجی تعیین شد. به واسطه واکنش -4آمینوآنتی پایرن با پتاسیم فروسیانید در حضور فنل محصول رنگی به تدریج ایجاد می شود. پس از 7 تا 8 دقیقه مقادیر جذب نوری در طول موج 510 نانومتر قرائت

1 PEG 2 Merck


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۶/۰۳
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |