پروژه مقاله انگور تحت pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد پروژه مقاله انگور تحت pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : توضیحات زیر بخشی از متن اصلی می باشد که بدون قالب و فرمت بندی کپی شده است
بخشی از فهرست مطالب پروژه پروژه مقاله انگور تحت pdf
مقدمه :
انگور فرنگی
مشخصات گیاهشناسی :
قسمت مورد استفاده :
پراکنش جغرافیایی در ایران :
پراکنش جهانی :
ترکیبات شیمیایی :
خواص درمانی :
عوارض جانبی :
مشخصات گیاهشناسی :
خواص درمانی :
کاربرد و موارد مصرف :
پراکنش :
انگور فرنگی قرمز ، گالش انگور قرمز
مشخصات گیاهشناسی :
پراکنش :
ترکیبات شیمیایی :
خواص درمانی :
انگور فرنگی سیاه
نام عربی : هاموش ، ریباس اسود
مشخصات گیاهشناسی :
قسمت مورد استفاده :
ترکیبات شیمیایی :
پراکندگی :
خواص درمانی :
منابع :
منابع خارجی :
بخشی از منابع و مراجع پروژه پروژه مقاله انگور تحت pdf
1 – ثابتی ، ح ، جنگلها ، درختان و درختچه های ایران ، سازمان تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی
2- حاجی اشرفی ، ا ، 1382، اسرار گیاهان دارویی ، انتشارات حافظ نوین
3- رجحان ، م ، 1380، بهداشت و درمان با گیاهان و فارماکوگنوزی ، انتشارات تهران طنین
4- زاهدی ، ا ، 1377، واژه نامه گیاهی ، انتشارات دانشگاه تهران
5 – زرگری ، ع ، 1367، گیاهان دارویی ، جلد دوم ، انتشارات دانشگاه تهران ، صفحه
6- قهرمان ، ا ، کروموفیت های ایران ( سیستماتیک گیاهی ) ، جلد دوم ، مرکز نشر دانشگاهی ، تهران
7- مجموعه مقالات همایش گیاهان دارویی ، مشهد
8- مظفریان ، و ، 1375 ، فرهنگ نام های گیاهان دارویی ، انتشارات فرهنگ معاصر ، صفحه
9- مظفریان ، و ، 1383، درختان و درختچه های ایران ، فرهنگ معاصر
10- میرحیدر ، ح ، 1373، معارف گیاهی ، جلد دوم ، انتشارات دفتر نشر فرهنگ اسلامی ، صفحه
11- ولاگ ، ژ و ژیری استودولا ، 1370، گیاهان داوریی ( روش های کاشت ، داشت و برداشت ) ترجمه ساعد زمان ، انتشارات ققنوس
مقدمه
جنس Ribes از تیره انگور فرنگی Grossulariaceae می باشد که در گذشته در تیره saxifragaceae بوده است . این جنس در ایران دارای چهار گونه شناخته شده به شرح زیر می باشد
انگور فرنگی Ribes uva. – crispa L
قره غات Ribes orientale Desf .
انگورفرنگی قرمز L. Ribes rubrum
انگور فرنگی سیاه Ribes nigrum L.
گالش انگور تیره گل Ribes melananthum Boiss & hohen
از بین این گونه ها تنها گونه Ribes melananthum Boiss & hohen . انحصاری ایران است و گونه های دیگر علاوه بر ایران در کشورهای اروپایی ، ارمنستان ، طالش ، قفقاز ، آناتولی ، شمال آفریقا و سیبری نیز پراکندگی دارند ( مظفریان ، و ، 1375)
انگور فرنگی
نام علمی : Ribes uva. – crispa L .
syn: Ribes grossularia L. , R . reclinatum , R . caucusicum Adam ex Roemer& schultes
نام انگلیسی : Catberry , European gooseberry , wild gooseberry, common
gooseberry
نام آلمانی : Stachelbeeren , Gemein stachelbeer Stachelbeer- ribsel
نام ایتالیایی : Grossularia rossa , Uva spina , Grossularia giardini
نام فرانسه : Agrassol , G. a manqueriaux , G. des haies , Grosellier epineux
اسامی بومی محلی ایرانی : به زبان ترکی فرنگ اوزومی ، در رودسر ( دیو انگوری ) ، در مازندران در نور و کجور ( گالش انگور و گالش انگورک ) ، ریپ زوبروم می گویند
نام عربی : ریباس
مشخصات گیاهشناسی
گیاهی به فرم درختچه به ارتفاع 160-150سانتیمتر یا بیشتر (مظفریان ، و ، 1383 ) . خاردار با خارهای کم و بیش سه قسمتی و انشعابات گره دار می باشد
دارای برگهایی منقسم به لوبهای عمیق دندانه دار ، 5-3 لوبه ، با قاعده ای گرد و کم و بیش قلبی شکل ، حاشیه آنها دارای دندانه های کند (ثابتی ، ح ) . پشت و روی برگها کرکدار یا سطح فوقانی تقریباُ بدون کرک و صاف به ابعاد 4 4 سانتیمتر می باشد . دمبرگ تقریبا هم اندازه پهنک یا کمی بلند تر
گلها کوچک به صورت 3-1 تایی ، به رنگ متمایل به سبز یا به ندرت ارغوانی ، دارای دمگلی با برگه ای پهن و کرکدار ، لوله کاسه گل استکانی و سبز رنگ ، با دندانه هایی به طول 6-3 و عرض 2-1 میلیمتر ، گلبرگها واژ تخم مرغی ، کوتاهتر از کاسبرگها ، خامه آن با کرکهای بلند و جدا می باشد (مظفریان ، و ، 1383) . گلها نوش فراوان تولید می کنند و زنبور عسل به گلهای این گیاه علاقه فراوان نشان می دهد (زرگری ، ع ، 1367)
دارای میوه سته به بزرگی یک نخود (زرگری ، ع ، 1367) . میوه به رنگ سبز مغز پسته ای و گاهی ارغوانی رنگ ، با سطحی صاف و کرکدار است (ثابتی ، ح ) . در انواع پرورش یافته میوه آن به 5/3- 5/4سانتیمتر است . همچنین وزن میوه در نژادهای وحشی 4 گرم و در انواع پرورش یافته 33 گرم می رسد
تکثیر این درختچه از طریق قلمه معمول می باشد (میرحیدر ، ح ، 1373)
قسمت مورد استفاده
میوه این گیاه که دارای طعم شیرین و کمی ترش و مطبوع است مورد استفاده قرار می گیرد ( رجحان ، م ، 1380) . همچنین در برخی مناطق از برگهای آن نیز استفاده می شو د (12)
پراکنش جغرافیایی در ایران
- ۹۵/۰۲/۰۶