پروژه دانلود

آخرین مطالب
  • ۰
  • ۰

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تأثیر اسانس نعناع فلفلی بر روی کیفیت و کمیت سبزیجات تازه آماده مصرف با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تأثیر اسانس نعناع فلفلی بر روی کیفیت و کمیت سبزیجات تازه آماده مصرف با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تأثیر اسانس نعناع فلفلی بر روی کیفیت و کمیت سبزیجات تازه آماده مصرف با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تأثیر اسانس نعناع فلفلی بر روی کیفیت و کمیت سبزیجات تازه آماده مصرف با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
لیلا یوسفی زاده – دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد دامغان
ملیحه السادات موسوی – دکترای نانو شیمی، استاد دانشگاه آزاد دامغان
سیامک بیگی – دکترای بیماری شناسی گیاهی، استاد دانشگاه پیام نور ایلام

چکیده:
در این پژوهش با توجه به اثرات سوء مواد شیمیایی ضد عفونی کننده بر سلامت مصرف کننده تأثیر اسانس نعناع فلفلی بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر روی بار میکروبی و کیفیت دو نوع سبزی برش خورده تاز آماده مصرف در مقایسه با پرسیدین 15% (ضد عفونی کننده با گرید غذایی) بررسی شده است. دو نوع سبزی مورد استفاده از مزارع شهرستان ایلام شامل شاهی (lipidium sativum) و نعناع ((Menta sativa) در کارگاه فرآوری و بسته بندی سبزیجات تازه آماده مصرف استاک تحت تیمارهای اسانس نعناع فلفلی (1000ppm و 500ppm و 0) و پرسیدین 15% (100ppm و 0) و دوره قرنطینه (6 و 3 و 1) روز در قالب طرح بلوک های کاملاً تصادفی اجرا شده است. از نظر بار میکروبی (توتال کانت، کلی فرم، اشرشیاکلی، سالمونلا)، ارزیابی حسی، رطوبت نسبی و کاهش وزن مورد بررسی قرار گرفت. اسانس نعناع فلفلی تأثیر بسزایی بر روی شاخص بار میکروبی داشته است. با افزایش غلظت اسانس اختلاف معنی داری در کاهش بار میکروبی مشاهده نشد. در ارزیابی های کیفی و کمی اسانس باعث کاهش کیفیت دو نوع سبزی شده است. پرسیدین 15% باعت کاهش بار میکروبی با حفظ خصوصیات ارگانولپتیکی و افزایش زمان ماندگاری شده است.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
  • ۹۵/۰۷/۳۰
  • علی محمدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
بی پیپر | دانشجو یار | مرکز پایان نامه های فردوسی | نشر ایلیا | پی سی دانلود | مرکز پروژه های دانشجویی | دانشجو | مرکز دانلود | پایانامه دانشجویی | جزوه های درسی | دانلود فایل ورد و پاورپوینت | پایان نامه ها | ایران پروژه | پروژه دات کام | دانلود رایگان فایل |